18-1-2023

Al 40 jaar biedt Sunrise Medical haar klanten de best mogelijke mobiliteitsoplossingen - door een absolute focus te hebben op de individuele behoeften, een eindeloos streven naar uitmuntendheid en een grote passie voor innovatie.

De meeste producten van ons worden ontworpen en geproduceerd met het hoogste niveau van personalisatie. We doen er alles aan om onze producten af te stemmen op de specifieke behoeften van elke individuele gebruiker met aandacht voor detail. Van unieke medische en klinische eisen, de leefomgeving en persoonlijke voorkeuren tot het specifiek opmeten van de lichaamsmaten.

Onze missie is om het leven van mensen met mobiliteitsproblemen te verbeteren, hen in staat te stellen en aan te moedigen om hun leven te leven zonder grenzen! Sunrise Medical heeft met zijn 17 merken één van de meest uitgebreide innovatieve productportfolio in de revalidatiebranche. We zijn trots dat we dit hebben bereikt met meer dan 2600 toegewijde medewerkers in 19 landen, samen met onze families, vrienden en onze gepassioneerde en gedreven zakenrelaties en therapeuten in meer dan 130 landen, wij zijn hier enorm dankbaar voor.

Terwijl we deze opmerkelijke mijlpaal van ons 40-jarig jubileum vieren, worden we herinnerd aan een citaat van Thomas Edison:

"Visie zonder uitvoering is slechts een hallucinatie".

En zoals onze CEO Thomas Babacan altijd zegt:

"Zolang beter mogelijk is, is goed niet goed genoeg!".

Bij Sunrise Medical zetten we samen met jou onze geweldige reis voort en streven wij ernaar het leven van mensen te blijven verbeteren. We kunnen ons niet alleen een betere toekomst voorstellen, maar realiseren deze ook door onze absolute toewijding aan uitmuntendheid en enthousiasme aan onze klanten die we van dienst zijn.

Lees meer over onze nalatenschap en kijk met ons mee terug op de afgelopen vier decennia.