26-4-2023

Woensdag 26 april 2023

Met trots kondigen we aan dat RGK en Sunrise Medical sponsor zijn van het WK Rolstoelbasketbal 2023. Dit sportevenement wordt van 9 t/m 20 juni gehouden in Dubai.

Als marktleider op het gebied van innovatieve en hoogwaardige mobiliteitsoplossingen zetten we ons in voor de groei en ontwikkeling van de gehandicaptensport. We zijn vereerd dat we hier nu op een internationaal podium een bijdrage aan kunnen leveren.

Op het WK Rolstoelbasketbal komen de beste rolstoelbasketbalteams en -atleten ter wereld samen en zie je de geweldige skills, toewijding en passie die een aanjager zijn voor deze sport. Het is geweldig om onderdeel uit te maken van zo’n inspirerend evenement dat zoveel impact heeft. We kijken er dan ook naar uit om samen met de organisatie en deelnemers een doorslaand succes van dit toernooi te maken.

Bij RGK en Sunrise Medical geloven we dat sport het leven van mensen echt kan veranderen, en we willen een positief verschil maken in het leven van mensen met een beperking. Via sponsoring van het WK Rolstoelbasketbal hopen we meer aandacht te creëren voor de sport en de enorme potentie van mensen met een beperking. Daarbij willen we ook de waarden verspreiden die binnen ons bedrijf centraal staan: inclusiviteit, diversiteit en teamwork.

Kijk voor meer informatie over RGK op rgkwheelchairs.nl.

Over Sunrise Medical: Sunrise Medical zet zich in om het leven van mensen te verbeteren en is een marktleider op het gebied van innovatie, productie en distributie van hoogwaardige mobiliteitshulpmiddelen en -oplossingen. De belangrijkste producten worden in meer dan 130 landen onder 17 eigen merken verkocht en omvatten handbewogen en elektrische rolstoelen, rolstoelaandrijvingen en -ondersteuningen, scootmobielen, zit- en positioneringssystemen en ADL-hulpmiddelen. Sunrise Medical is gevestigd in 19 landen en heeft wereldwijd meer dan 2.600 medewerkers. Het hoofdkantoor van de groep is gevestigd in Malsch, Duitsland.