4-5-2022

 
Sunrise Medical
 
Support 2022
 
Bezoek ons op stand B070 in hal 7!
 
Gratis toegangsbadge
Facebook YouTube Instagram
 
 
Ervaar onbeperkte mo­ge­lijk­he­den
 

In 2021 hebben wij door de pandemie een virtuele beurs georganiseerd voor professionals en eindgebruikers. Met dit online evenement was het toch mogelijk om onze nieuwe producten te laten zien aan alle geïnteresseerden!

Maar niets gaat boven een échte beurs die je kan bezoeken en waar je de producten zelf kan uitproberen. Na 3 jaar afwezigheid is het eindelijk weer zover, Support 2022, en ook wij zijn er bij!

 
 
 
Breng ons een bezoek
 

Support is beurs in Nederland voor het opdoen van informatie en inspiratie, netwerken en het zelf ervaren van nieuwe hulpmiddelen. Dit jaar maakt Support onderdeel uit van de Dutch Health Week.

 
 
Direct registreren
 
 
 
Experience it!
 

Bezoek onze stand B070 in hal 7 en beleef zelf de nieuwste merken en producten, waaronder de splinternieuwe made to measure carbon rolstoel RGK Veypr Sub4 en onze off-road rolstoelen Extreme X8 en Magic 360 van Magic Mobility. Maar ook onze RED DOT Award winnaar is aanwezig de Quickie Nitrum.

 
 
Persbericht
 
 
 

Daarnaast zijn onze lichtgewicht rolstoelen en sportrolstoelen van RGK en Quickie op onze stand te vinden en kan er zelfs met de Empulse F55 een proefrit worden gemaakt.

Ook kan je voor goed zit- en positioneringsadvies met betrekking tot ons JAY assortiment terecht bij ons team op de stand.
Vraag ook zeker naar onze nieuwe producten die wij dit jaar nog zullen introduceren, waaronder een nieuwe krachtige aankoppelbike en een verbreding van de Q700 serie.

Wij staan voor je paraat tijdens de Support!

 
 
 
Esther Vergeer Foundation
 
 
 
Volop aan activiteiten
 

Naast een bezoek aan onze stand is er tijdens Support genoeg te doen en te beleven qua activiteit voor jong en oud!

  • Er is een skipiste waar je vanaf kan, georganiseerd door de Vereniging van Gehandicapte Wintersporters en de Mentelity Foundation.
  • De Johan Cruyff Foundation en Esther Vergeer Foundation zorgen ervoor dat kinderen met een lichamelijke beperking ‘gewoon’ kunnen sporten. Je kan hiervoor meerdere clinics volgen op het sportveld.
  • Heerlijk struinen door prachtige tuinen en de natuur van dichtbij meemaken. Met de belevingstuin van Erky kunnen hulpbehoevende mensen een geluksmomentjes in het leven ervaren.
  • Zie in de kookstudio wat in de praktijk belangrijk is bij zittend koken en kijk hoe de hobbykok, die zelf in een rolstoel zit, te werk gaat.
  • Dit jaar is Eibe er met een speeltoestel dat voor elk kind toegankelijk is. Speelplezier voor iedereen, niemand uitgezonderd!
  • Wil jij je rolstoelvaardigheid verbeteren? Kom dan zeker naar het Skills Event XL die georganiseerd is door Stichting Wheelchair Skills Team en de Mentelity Foundation.
  • Op het binnenterrein van Support is er een autoparcours waar je zelf aangepaste auto's kan proberen.
  • Ook dit jaar is er weer een rolstoeltestparcours waar je zelf verschillende mobiliteitshulpmiddelen kan proberen zoals handbewogen rolstoelen, elektrische rolstoelen en elektrische ondersteunigen.

Zoals je kan lezen is er genoeg te doen en te beleven tijdens Support. Ervaar onbeperkte mogelijkheden!

Registreer nu via onderstaande button voor een gratis toegangsbadge en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.

 

Tot ziens op Support!

 
Gratis toegangsbadge
 
 
 
Facebook   Twitter   Youtube   Pintrest   Instagram
 
 

Sunrise Medical B.V. | Groningenhaven 18-20 | 3433 PE Nieuwegein | Nederland

Uw privacy is belangrijk voor ons. Lees daarom onze  Privacyverklaring.