10-6-2022

 
 
Support 2022 | #2 - Bezoek ons op stand B070 in hal 7!. Gratis toegangsbadge
 
 
 
Ervaar onbeperkte mo­ge­lijk­he­den op Support
 

Ervaar de mogelijkheden van onze nieuwste producten tijdens Support 2022 van woensdag 15 t/m zaterdag 18 juni in de Jaarbeurs Utrecht. Maak een proefrit en overtuig jezelf!

 
 
Direct registreren
 
 
 
Experience it!
 

Op onze stand B070 in hal 7 tonen wij een aantal nieuwe producten die een verrijking kunnen zijn voor jou als rolstoelgebruiker die actief wil deelnemen aan het dagelijks leven, zonder hulp nodig te hebben van anderen.

Hieronder de producten die terug te vinden zijn op onze stand:

  • Lichtgewicht rolstoelen van RGK en QUICKIE; de splinternieuwe made-to-measure carbon rolstoel RGK Veypr Sub4, RGK Tiga Sub4, RGK Octane Sub4, RGK Octane FX, RGK HiLite XTR, Quickie Xenon² serie, Quickie Krypton met vast- en vouwframe en onze Red Dot Award winnaar de Quickie Nitrum serie.
  • Elektrische rolstoelen; onze elektrische terreinrolstoelen van Magic Mobility de Extreme X8 en de Magic 360 voor off-road gebruik en de Quickie Q700 M met het nieuw ontworpen Advance Pro zitsysteem met nog meer ondersteuningsmogelijkheden.
  • Elektrische ondersteuningen, waaronder de Empulse F55 en Empulse StreetJet aankoppelbikes en de Empulse WheelDrive hulpaandrijving.
  • Sportproducten die onze paralympische kampioenen gebruiken, zoals de RGK GrandSlam waar Diede de Groot alle toernooien mee wint, de RGK Elite X waar Carina de Rooij en Mariska Beijer mee basketballen en Europees, wereld- en paralympisch kampioen mee zijn geworden, maar ook ons instapmodel de RGK AllStar G2.
  • Ruim aanbod aan zitkussens en rugleuningen van JAY en de hoofdsteunen van JAY Whitmyer.

Wij staan voor je paraat tijdens de Support!

Registreer je nu via onderstaande button voor een gratis toegangsbadge en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Tot ziens op onze stand!

 
Gratis toegangsbadge
 
 
 
Maak direct een afspraak!
 
 
 
Geen mogelijkheid om ons te bezoeken?
 

Heb je een drukke agenda, komt het gewoon niet uit of ben je op vakantie en daarom geen tijd om ons te bezoeken tijdens Support 2022?

Maar wil je toch graag onze lichtgewicht en sportrolstoelen van RGK en QUICKIE uitproberen? Of graag een proefrit maken met onze elektrische bikes zoals de F55 en StreetJet van EMPULSE?

Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak voor een bezoek in ons Experience Center. Hier kan je onze producten testen en geven we advies over de verschillende producten waar je interesse in hebt.

Het is zelfs mogelijk dat we tijdens je bezoek naar je zithouding kijken in je huidige rolstoel. Aan de hand van tips en fintunemogelijkheden kunnen we proberen je zithouding in je huidige rolstoel te verbeteren en eventueel te optimaliseren aan de hand van een zitadvies.

 
Maak direct een afspraak!
 
 
 
Persbericht
 
 
Red Dot Award 2022 winnaar
 

Met trots kunnen we melden dat de ultralichte QUICKIE Nitrum® bekroond is met de Red Dot Award: Product Design 2022.

We zijn heel blij met de erkenning van Red Dot. We hechten veel waarde aan de input van onze klanten en dit heeft de ontwikkeling van deze ultralichte rolstoel in belangrijke mate beïnvloed en gestimuleerd.

 
Lees persbericht
 
 
 
Facebook YouTube Instagram
 
 

Sunrise Medical B.V. | Groningenhaven 18-20 | 3433 PE Nieuwegein | Nederland

Uw privacy is belangrijk voor ons. Lees daarom onze Privacyverklaring.