3-5-2022

 
Sunrise Medical
 
Mei '22
 
Ervaar onbeperkte mo­ge­lijk­he­den van 15 t/m 18 juni 2022 op de Support in de Jaarbeurs, Utrecht.
 
Gratis toegangsbadge
Facebook YouTube Instagram
 
 
Bezoek ons op de Support
 

Na 3 jaar afwezigheid is het eindelijk weer zover, Support 2022. De Support is beurs in Nederland voor het opdoen van informatie en inspiratie, netwerken en het zelf ervaren van nieuwe hulpmiddelen. Dit jaar is de Support onderdeel van de Dutch Health Week. Dat wil zeggen 3 beurzen: Zorgtotaal, Zorg & ICT en Support + verschillende evenementen in de stad Utrecht. 

Ook wij zijn er natuurlijk weer bij! U vindt ons op Stand 07.B070 waar wij de nieuwste producten presenteren van onze merken Quickie, Jay, Magic Mobility en RGK. U komt toch ook!

Registreer alvast uw gratis toegangsbadge.

 
Gratis toegangsbadge
 
 
 
Het laatste nieuws
 
 
 
 
  • Update Sedeo Pro biomechanische rugleuning 90°-150°: de gasveer (positie 11) is vervangen door een springveer om de constructie te vereenvoudigen. Om deze correct te kunnen monteren is ook de rugleuningmechaniek (positie 2) vernieuwd.
 
 
Naar website
 
 
 
  • Wij werken continu aan het uitbreiden van combinatie-overeenkomsten. Zo zijn recentelijk de rugleuningen van Tarta (Emys en Original) en de Roam handbikes mogelijk op de meeste lichtgewicht rolstoelen van QUICKIE. Op de site van eengoedhulpmiddel.nl vindt u altijd de laatste versie van alle afgesloten convenanten.
  • Wij gaan stoppen met de uitgebreide mand in de diverse kleuren voor de Gemino 30S. Het betreft de tassen die specifiek voor de maat S rollator zijn. Informeer bij Online Support indien u ze nog wilt bestellen.
 
 
 
Naar website
 
 
 
De Q300 M Mini Serie
 

Ontwikkeld om in smalle binnen- en buitenruimtes te manoeuvreren en met uitstekende rijprestaties buiten. De elektrische rolstoelen van de Q300 M Mini serie zijn zeer compact (slechts 520 mm breed), hebben een draaicirkel van 1120 mm, 12” of 14” aandrijfwielen en een snelheid van 6 of 10 km/u. Door de verschillende configuratiemogelijkheden kan de Q300 M Mini makkelijk aangepast worden aan de groei en de klinische behoeften. Zo is de Q300 M Mini SERIE geschikt voor verschillende leeftijdsgroepen.

 
 
Naar website
 
 
 
Q300 M Mini Kids
 
 
 
Q300 M Mini Teens
 
 
 
Q300 M Mini
 
 
 
 
 

Wilt u meer weten over de Q300 M Mini Serie of de complete Q-serie lijn? Uw regiomanager vertelt u er graag meer over!

 
Contactoverzicht
 
 
 
Naar website
 
 
 
Nieuw: C-Me op de Q-serie
 

Met C-Me kunnen onze rolstoelgebruikers de onafhankelijkheid en de dagelijkse interactie bereiken waarnaar ze op zoek zijn. C-Me maakt het mogelijk om in volledige lift (300 mm) op stapsnelheid te rijden. Bijvoorbeeld om op ooghoogte met vrienden te praten en ondertussen te genieten van een wandeling.

Bovendien zorgt de comfortabele vering voor een soepele en stabiele rit en blokkeert niet bij het gebruik van de C-Me functie. Ook niet wanneer de ondergrond hobbelig is. Bovendien zorgt de anti-pitch technologie voor extra veiligheid en stabiliteit op hellingen.

 
 
Bekijk de video
 
 
 

C-Me is nu beschikbaar op geselecteerde modellen van onze QUICKIE Q-serie. Van de Q300 M Mini tot aan de Q700 en met het Sedeo Pro en Sedeo Ergo zitsysteem. Stel u voor wat C-Me voor uw klanten kan betekenen!

 
 
 
Bestelling
 
 
 
Bestellingen rond de aankomende feestdagen
 

Wij streven er natuurlijk naar om alle bestellingen tijdig administratief te verwerken.

Wilt u er zeker van zijn dat uw bestelling tijdig verwerkt wordt? Plaats dan uw bestelling door een mail te zenden naar orders@sunrisemedical.nl.

Vragen over onder andere artikelnummers, prijzen, offertes en de status van inkooporders kunnen gestuurd worden naar cs@sunrisemedical.nl.

Klik op de button om te zien wanneer onze kantoren gesloten zijn tijdens de aankomende feestdagen.

 
Bekijk onze openingstijden
 
 
 
Blogartikel
 
 
 
Help Tirzah naar de Miss Wheelchair World verkiezing
 

Miss Wheelchair World is nog steeds geen begrip in Nederland, zoals de Miss Verkiezing dat is. Onze ambassadeur Tirza Lopez zal in oktober Nederland in Mexico vertegenwoordigen. Zij is namens de organisatie gevraagd deel te nemen aan dit evenement.

Tirzah heeft een parttime baan, doet een podcast met twee andere rollers (Zoë en Jimmy) genaamd “de Dwarsliggers” en is dagelijks actief op Social Media.

Met haar deelname aan de Miss Wheelchair World wil ze Nederland op de kaart zetten. Daarnaast wil ze meer aandacht vragen voor goede voeding voor mensen in een rolstoel. ‘Gezond leven is niet makkelijk en helemaal niet als je zittend door het leven moet’ vertelt Tirzah Lopez.

Op Instagram, Facebook en YouTube deelt ze regelmatig posts over haar leven en ook over de weg naar de missverkiezing. Hoe meer likes en volgers, hoe groter de kans dat ze een prijs naar Nederland kan meenemen.

Help onze Miss Wheelchair Nederland mee naar Mexico, volg haar op Instagram @felinatiger en bezoek ook haar crowdfund-pagina.

 
Blogartikel
 
 
 
Link naar onze publicaties
 
 
 
Heeft u onze publicaties al gelezen?
 

Via ons Education in Motion kenniscentrum willen we u als professional op een makkelijke manier up-to-date houden binnen de revalidatie- en mobiliteitsbranche.

Elke maand brengen we een nieuw artikel uit dat u op onze website kunt lezen! Klik op onderstaande link om de pagina te bezoeken.

 
Lees onze artikelen
 
 
 
Facebook   Twitter   Youtube   Pintrest   Instagram
 
 

Sunrise Medical B.V. | Groningenhaven 18-20 | 3433 PE Nieuwegein | Nederland

Uw privacy is belangrijk voor ons. Lees daarom onze  Privacyverklaring.