28-7-2022

Beste relatie,

GEMINO® is een sterk merk in de rollatorbranche. Het bestaat uit een compleet assortiment van lichtgewicht design rollators en bijbehorende accessoires in verschillende prijsklassen. Om de dienstverlening verder te professionaliseren en de groei van dit sterke merk te bekrachtigen, hebben we ervoor gekozen om in Nederland Mobility & you als handelsagent van onze GEMINO rollators aan te stellen.

Wat betekent dit voor u?

Dit betekent dat per 1 augustus 2022 Mobility & you het eerste aanspreekpunt voor u zal zijn voor alle GEMINO gerelateerde zaken. Zij zullen alle facetten van advies tot orderintake en van facturatie tot (aftersales) service onder hun hoede nemen. De uitlevering van de orders blijft ongewijzigd en zal nog steeds door Sunrise Medical uitgevoerd worden.

Alle belangrijke gegevens van Mobility & you vindt u via deze contactsheet. We verzoeken u vriendelijk Mobility & you BV als nieuwe leverancier van de GEMINO aan te maken in uw systeem.

Kennismaking

Mobility & you heeft al meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van verkoop, advisering en service van mobiliteitshulpmiddelen, waaronder rollators. Zij zijn getraind in de gehele GEMINO rollatorlijn, hebben een deskundig verkoop en customer service team, een showroom in Amersfoort en een eigen servicedienst voor reparaties.

We zijn ervan overtuigd dat Mobility & you u de professionele ondersteuning kan bieden die u van ons gewend bent en meer, waardoor zowel u als het GEMINO merk verder zullen groeien. Een van de adviseurs van Mobility & you neemt binnenkort contact met u op voor een eerste kennismaking.

Vragen?

Via deze link vindt u antwoorden op eventuele vragen. Heeft u nog verdere vragen? Neem dan zeker contact met ons op, wij helpen u graag!

Met vriendelijke groet,
Sunrise Medical

Theo Bogerd
Commercial Director Benelux