5-10-2022

 
 
 
Gemino 30 Carbon - Een premium lichtgewicht carbon rollator die perfect past bij het actieve leven van uw klanten.. Lees meer
 
 
 
Comfortabel op pad
 

Een rollator is een geweldige manier om onafhankelijk te blijven en een actieve leefstijl te leiden. Een goede rollator zorgt ervoor dat je comfortabel en zelfverzekerd binnen en buiten kan lopen.

Het Gemino assortiment bestaat uit verschillende lichtgewicht rollatoren voor binnen- en buitengebruik, zodat er altijd een rollator is die aan jouw wensen voldoet. Maak je gebruik van het openbaar vervoer of een auto? Dan is de nieuwe Gemino 30 Carbon rollator voor jou de beste keuze! Deze premium lichtgewicht rollator van carbon weegt maar 5,4 kg en is makkelijk in gebruik in onder andere krappe ruimtes, maar ook tijdens het optillen en verplaatsen.

 
 
Gemino 30 Carbon
 
 
 

Carbon is buitengewoon sterk en daarnaast ook nog eens super licht. Naast dat de Gemino 30 Carbon licht van gewicht is, is de rollator makkelijk in te klappen en op te tillen door jezelf of bijvoorbeeld een familielid. Ideaal voor transport. Ook is de premium lichtgewicht rollator uiterst stabiel en geeft deze een veilige rijervaring. Kinderkopjes en oneffen paden zijn hiermee toegankelijk!

 
 
 
Super lichtgewicht
 
Super lichtgewicht
 

Door het lage gewicht vanaf 5,4 kg is de Gemino 30 Carbon eenvoudig op te tillen, makkelijk te vervoeren en op te bergen. Ideaal voor vervoer in de bus en de auto, maar ook voor het opbergen in kleine woonruimtes. Het uitgebalanceerde design zorgt ervoor dat de rollator eenvoudig een trap(je) opgedragen kan worden.

 
 
 
 
Comfortabel zitten
 

De stevige zitting en de verstelbare comfort rugsteun (optie) maken het mogelijk om comfortabel en veilig op de rollator te zitten. De framebuizen aan de voorzijde lopen parallel, zodat er altijd voldoende zitruimte is en de benen de buizen niet raken.

 
 
Comfortabel zitten
 
 
 
Krappe ruimtes
 
Krappe ruimtes
 

Kleine ruimtes zijn geen probleem! Door de maximale wendbaarheid en het zeer lage gewicht van de Gemino 30 Carbon, kan de rollator makkelijk in nauwe en krappe ruimtes verplaatst worden.

 
 
 
 

De Gemino 30 Carbon is uitgerust met alle voordelen van de Gemino 30, zoals het unieke vouw-klik-systeem, de in hoogte instelbare duwhandvatten en het ruime assortiment aan opties en accessoires.

 
 
 
Opties en accessoires
 
 
Opties en accessoires
 

Je kan in een handomdraai alle opties en accessoires voor de Gemino rollators vinden op onze Sunrise Medical website.

Zo heb je een duidelijk beeld van wat er beschikbaar is en hoe de opties en accessoires, zoals een stokhouder, rugsteun, tafelblad of een omgekeerde rem, er uit zien.

 
Opties en accessoires
 
 
 
Naar website
 
 
 
Ervaar zelf de Gemino 30 Carbon
 

Benieuwd naar de unieke eigenschappen van deze carbon rollator en wil je proeflopen? De Gemino 30 Carbon is nu beschikbaar via onze erkende dealers. Neem van tevoren contact met hen op, zodat je niet misgrijpt bij een onverwacht bezoek.

Kijk voor meer informatie, over de Gemino 30 Carbon of onze overige Gemino modellen, naar de brochure of op onze website.

 
 
Website
 
 
Facebook YouTube Instagram
 
 

Sunrise Medical B.V. | Groningenhaven 18-20 | 3433 PE Nieuwegein | Nederland

Uw privacy is belangrijk voor ons. Lees daarom onze  Privacyverklaring.