23-9-2022

 
 
 
RGK Veypr Sub4 - Een nieuw tijdperk begint. Dit is niet zomaar een rolstoel!. Meer informatie
 
 
 
Een nieuw tijdperk begint
 

Vandaag is het begin van een nieuw tijdperk! Een droom van 10 jaar die uitkomt voor RGK en we zijn er trots op om dit te kunnen laten zien met de Veypr Sub4!

De Veypr Sub4 wordt geproduceerd met een nieuwe innovatieve technologie en een gepatenteerd productieproces. Hiermee produceren we als eerste in de wereld een volledige made-to-measure carbon rolstoel.

 
 
 
RGK Veypr Sub4
 
 
 
Made-to-measure ontmoet carbon
 

Wanneer we de geweldige voordelen van made-to-measure combineren met de voordelen van carbon, krijg je een ultra-lichtgewicht product, de RGK Veypr Sub4.

De carbon rolstoel heeft een framegewicht van circa 2,4 kg en een transportgewicht vanaf 3 kg. Dit zorgt ervoor dat het maken van transfers in de auto en het rijden van lange afstanden makkelijker is.

Eén van de belangrijkste voordelen van carbon is dat het stijfheid geeft aan het frame in combinatie met het lage rolstoelgewicht zorgt dit voor efficiënte rijeigenschappen.

Dit is dé ultieme rolstoel voor een actieve lifestyle.

 
 
 
RGK Veypr Sub4
 
 
 
Carbon technologie
 

Het 100% carbon frame van de Veypr Sub4 bestaat uit 4 lagen carbonvezel. De onderste drie lagen hiervan worden met precisie geplaatst, waardoor de sterkte van het frame optimaal is. De buitenste carbonlaag wordt vervolgens nauwkeurig met de hand aangebracht en is de finishing touch in het proces. Deze afwerking zorgt voor een esthetische uitstraling van het carbon frame.

 
 
 
Bekijk video
 
 
 
Maak het van jou!
 

Druk jouw stempel erop. Kies jouw kleur. Maak het persoonlijk. De Veypr Sub4 kan gepersonaliseerd worden!

De Veypr Sub4 kan geleverd worden in elke accentkleur met een mat of hoogglans frame afwerking. Maak het compleet met een persoonlijke tekst en/of logo!

 
Check de brochure
 
 
 
RGK Veypr Sub4
 
 
 
Creëer met RGK jouw perfecte rolstoel
 

Wil jij ook een nieuw tijdperk in gaan en heb jij net als ons een grenzeloze ambitie? Dan is RGK echt iets voor jou! Een RGK is namelijk niet zomaar een rolstoel, het is een premium made-to-measure rolstoel met ongelooflijke rijprestaties en kenmerkende eigenschappen.

Onze rolstoelen zijn gebouwd voor de dagelijkse avonturen en geschikt voor zeer intensief gebruik. Zoek de grens op tijdens het sporten en met jouw actieve lifestyle!

 
 
 
RGK Veypr Sub4
 
 
 
Maak direct een afspraak voor een proefrit!
 

Maak vrijblijvend een afspraak in ons Experience Center om ons assortiment te bekijken. Probeer zelf de verschillende lichtgewicht modellen met o.a. Sub4 technologie én check ook de verschillende sportrolstoelen die topsporters gebruiken in het tennis en basketbal.

Kom onze producten testen en ontvang advies over de producten waar je interesse in hebt.

 
Maak direct een afspraak!
 
 
 
Facebook YouTube Instagram
 
 

Sunrise Medical B.V. | Groningenhaven 18-20 | 3433 PE Nieuwegein | Nederland

Uw privacy is belangrijk voor ons. Lees daarom onze  Privacyverklaring.