28-3-2022

 
 
 
Magic Mobility Magic 360 - De wereld rond met de veelzijdige Magic 360. Ontdek de Magic 360
 
 
 
De wereld rond met de Magic 360
 

Nieuw in ons assortiment elektrische rolstoelen is de Magic 360 van Magic Mobility. De Magic 360 is één van ’s werelds meest veelzijdige compacte elektrische rolstoel met off-road rijeigenschappen. Een elektrische rolstoel die enerzijds compact genoeg is om makkelijk mee binnenshuis te manoeuvreren en anderzijds ook uitgerust is met alles wat er nodig is om buiten comfortabel te rijden. De Magic 360 is geschikt voor alle soorten terreinen, van stedelijk naar landelijk en van binnen naar buiten.

 
 
Naar website
 
 
 
Een veelzijdig onderstel
 

Overal naartoe met deze elektrische all-terrain rolstoel. Het onderstel van de Magic 360 is veelzijdig en kan tegen een stootje! Onder andere zijn krachtige motoren, compacte midwielaandrijving (MWD) en de 3 verwisselbare 14” aandrijfwielen zorgen voor ongekende rijprestaties in zowel een urban als uitdagende buiten omgeving.

 
 
 
Urban aandrijfwielen
 
Urban aandrijfwielen
 

Navigeert makkelijk door vlakke straten in de stad en over stoepranden dankzij de 14" Urban aandrijfwielen. Dit model is de meest compacte variant met een framebreedte van slechts 610 mm. Bijkomend voordeel hiervan is een maximale wendbaarheid in krappe ruimtes, zoals smalle gangpaden of in een lift.

 
 
 
 
Crossover aandrijfwielen
 
Crossover aandrijfwielen
 

Met de Crossover aandrijfwielen kan de Magic 360 de wat ruigere omgevingen trotseren, zowel in de stad als daarbuiten. Het all-wheel veersysteem op alle Magic 360 modellen zorgt voor optimaal rijcomfort, wat goed van pas komt tijdens het rijden over hobbelige stadsparkweggetjes. Ook dit model heeft een compact onderstel met een framebreedte van slechts 635 mm.

 
 
 
 
Off-road aandrijfwielen
 
Off-road aandrijfwielen
 

Het unieke karakter van 14” off-road banden zorgen voor maximale tractie en grip op de verschillende ondergronden, zoals modderige en glibberige buitenpaden, maar ook in heuvelachtige omgevingen. De lage bandenspanning (low-pressure) in de off-road banden zorgt voor extra vering naast het all-wheel veersysteem, wat het rijcomfort nog meer verhoogd.

 
 
 
Voor wie is de Magic 360 geschikt?
 

Voor actieve gebruikers die erop uit willen, die een high-end midwielaandrijving zoeken en die op zoek zijn naar meer onafhankelijkheid en bewegingsvrijheid, om zo het uiterste uit zichzelf te willen halen. Standaard uitgerust met een uitstekende vering op alle wielen voor optimaal rijcomfort. De twee 800W motoren geven extra power aan deze elektrische all-terrain rolstoel.
Verder kan deze terreinrolstoel voorzien worden van diverse elektrische verstellingen en is hij verkrijgbaar in 13 verschillende bekappingskleuren voor meer personalisatie.

De Magic 360 geeft veel bewegingsvrijheid en is een veelzijdige rolstoel voor elke bestemming en omgeving!

 
 
Bekijk de video
 
 
 
Voordelen van de Magic 360
 
  • 3 verwisselbare aandrijfwielen (Urban, Crossover, Off-road)
  • Twee krachtige 800W motoren met een zeer hoog koppel
  • Volledig onafhankelijk all-wheel veersysteem op alle wielen voor optimaal rijcomfort
  • Voorzien van het instelbare Rehab zitsysteem voor het creëren van een goede zithouding
  • Diverse verstellingen mogelijk die het dagelijks leven makkelijker maken, waaronder een elektrische kantelverstelling, elektrische (biomechanische) rughoekverstelling, elektrische zitlift en lengte compenserende wegzwenkbare beensteunen
  • Eenvoudig te onderhouden.
 
 
 
Prijslijst
 
 
Brochure
 
 
Website
 
 
 
Naar website
 
 
 
Ondersteuning & Contact
 

De Magic 360 is uniek en een mooie uitbreiding van ons assortiment. Samen met de Extreme X8 en de Quickie Q-serie modellen hebben wij een ruim en breed aanbod aan elektrische rolstoelen voor elk gewenst terrein en omgeving.

Onderstaande contactpersonen kunnen u ondersteunen met betrekking tot advisering, offertes, bestellingen en aftersales van onze Magic Mobility producten:

 
 
 
Gerben Weitkamp
 
Gerben Weitkamp
 

Adviseur

M: +31 (0)6 - 46 11 96 71
E: gerben.weitkamp@sunrisemedical.nl

 
 
 
 
Maarten Staals
 
Maarten Staals
 

Customer Service

M: +31 (0)88 - 50 123 45
E: cs@sunrisemedical.nl

 
 
 
 
Gaat u de uitdaging aan?
 

De Magic 360 en ook de Extreme X8 van Magic Mobility zijn geen elektrische rolstoelen die u vanaf uw beeldscherm of uit een brochure leert kennen. Maak daarom direct een afspraak voor een testrit en ervaar zelf het fantastische rijcomfort van deze terreinrolstoelen.

 
 
 
Facebook YouTube Instagram
 
 

Sunrise Medical B.V. | Groningenhaven 18-20 | 3433 PE Nieuwegein | Nederland

Uw privacy is belangrijk voor ons. Lees daarom onze  Privacyverklaring.