29-9-2022

 
 
 
QUICKIE Q700 M HD - De meest geavanceerde midwielaandrijving van QUICKIE gecombineerd met elektrische opties voor cliënten tot een gebruikersgewicht van 205 kg.. Lees meer over de Q700 HD
 
 
 
 
Mobiliteit moet niet afhankelijk zijn van postuur
 

Mobiliteit moet toegankelijk zijn voor iedereen. Daarom is de Q-serie verder uitgebreid met de Q700 M HD! Een elektrische rolstoel specifiek ontwikkeld voor rolstoelgebruikers die afhankelijk zijn van een Heavy Duty rolstoel.

Deze elektrische HD rolstoel maakt gebruik van de bewezen kwaliteit van het Q700 M onderstel dat maximale prestaties en optimale wendbaarheid garandeert. De Q700 M HD is geschikt voor een gebruikersgewicht tot maar liefst 205 kg en heeft een zitbreedte tot 660 mm. is verder voorzien van krachtige zeer efficiënte 4-polige motoren met hoge koppel en van SEDEO PRO polsterdelen, waaronder de elektrisch lengte compenserende beensteunen in heavy duty uitvoering.

Nu kan ook de ‘plus-size’ rolstoelgebruiker de rijprestaties van de Q700 M met het instelbare en configureerbare SEDEO PRO zitsysteem uitgebreid ervaren. Zo kan de rolstoelgebruiker altijd veilig en vol vertrouwen op pad gaan.

 
 
 
Prijslijst
 
 
Brochure
 
 
Website
 
 
 
 
Bezoek de website
 
 
 

Succesvol gecrashtest volgens ISO 7176-19

 
 
Voordelen van de Q700 M HD
 
  • Slechts 620-660 mm breed, 1070-1100 mm lang, een draaicirkel van 1120 mm en een gebruikersgewicht van 205 kg.
  • Krachtige 4-polige motoren met een maximale snelheid van 8 km/u.
  • Onderdeel van de Q-serie, hoge mate van uitwisselbaarheid en inzetbaarheid.
  • Op basis van bewezen technologie van de Q700 M.
  • Voorzien van het modulaire Sedeo Pro zitsysteem voor het creëren van een optimale zithouding.
  • Verschillende elektrische mogelijkheden, waaronder kantelverstelling (0°-50°), rughoekverstelling (90°-130°), elektrisch wegzwenkbare lengte compenserende beensteunen en centrale lengte compenserende beensteun die het dagelijkse leven makkelijker maken.
  • Succesvol gecrashtest volgens ISO 7176-19 t/m 205 kg inclusief elektrische verstellingen.
  • Eenvoudig te servicen en te onderhouden.
 
 
 
Maximale mobiliteit
 

Door zijn kleine draaicirkel van 1120 mm en lage zithoogte van 415 mm zijn kleine ruimtes, liften en lage tafels geen probleem voor deze Heavy Duty rolstoel. Maximale mobiliteit!

 
 
Maximale mobiliteit
 
 
 
Optimale armpositie
 
Optimale armpositie
 

De nieuwe multi-instelbare armsteunen hebben een fijn afstelling. Het voordeel is dat de armsteunen en daarbij de joystick nog beter gepositioneerd kunnen worden aan de precieze behoeften van de rolstoelgebruiker en de elektrische rolstoel.

 
 
 
 
Nieuwe motoren
 

De 4-polige motoren hebben een upgrade gehad wat geleid heeft tot een efficiënter verbruik en daarmee een positieve invloed heeft op het bereik.

 
 
Nieuwe motoren
 
 
 
 
Bezoek de website
 
 
 
 
Geïnteresseerd in de HD-versie van de QUICKIE Q700 M?
 

Maak dan direct een afspraak met uw regiomanager voor een kennismaking met de sterke Q700 M HD of met meerdere modellen uit onze Q-serie.

Het is ook mogelijk om deze afspraak te combineren met ons nieuwe geavanceerde zitsysteem; de SEDEO PRO ADVANCED of het complete SEDEO PRO assortiment.

 
Maak direct een afspraak
 
 
 
 
Facebook YouTube Instagram
 
 

Sunrise Medical B.V. | Groningenhaven 18-20 | 3433 PE Nieuwegein | Nederland

Uw privacy is belangrijk voor ons. Lees daarom onze  Privacyverklaring.