4-11-2022

 
 
 
EMPULSE StreetJet - Meer keuze vrijheid met deze nieuwe krachtige elektrische aankoppelbike!. Ontdek hem snel!
 
 
 
 
1-2-3 GO met de StreetJet!
 

De StreetJet is een elektrische aankoppelbike en geschikt voor actieve rolstoelgebruikers die hun mobiliteit en bewegingsvrijheid willen vergroten.

Er is weinig kracht nodig om de StreetJet aan- en af te koppelen en te bedienen, daarom is deze aankoppelbike ook ideaal voor mensen met een beperkte hand- en/of buikspierfunctie. De krachtige motor en hoge accucapaciteit zorgen voor rijplezier met afstanden tot maar liefst 50 km (ISO 7176-4), zelfs op uitdagend terrein.

 
 
Bekijk de video
 
 
 

Met de introductie van de StreetJet, breiden we ons assortiment van elektrische aankoppelondersteuningen onder het merk EMPULSE verder uit. Samen met de F55 en de Attitude, hebben we nu een ruim assortiment van aankoppelbikes, zodat er altijd een oplossing is op het gebied van elektrische aankoppelondersteuning.

 
 
 
 
Ontdek de StreetJet
 
 
 
 
Welk voorwiel?
 

De aankoppelbike zit gekoppeld aan de voorkant van de rolstoel en is geschikt voor rolstoelen met een vast voorframe. De StreetJet is verkrijgbaar met een 12" of 16" voorwiel, die standaard voorzien is van een bokstandaard met wieltjes.

 
 
 
StreetJet met 16'' voorwiel
 

Verhoogt het rijcomfort op vooral ruwe oppervlaktes, zoals bosrijke omgevingen. Het grotere voorwiel geeft meer controle en stabiliteit bij off-road gebruik en zorgt als bijkomend voordeel voor uitstekende prestaties in buitengebieden.

 
 
StreetJet met 16'' voorwiel
 
 
 
StreetJet met 12'' voorwiel
 
StreetJet met 12'' voorwiel
 

Dit voorwiel heeft een nog compactere draaicirkel dan het 16" voorwiel en geeft daarmee nog meer manoeuvreerbaarheid in kleinere ruimtes zoals liften, het openbaar vervoer en smalle gangpaden. Dit model is ideaal van formaat met geweldige rijeigenschappen. De perfecte buddy voor onder andere de bebouwde kom, stedelijke omgevingen en randgebieden!

 
 
 
Cheat Sheet Aankoppelbikes
 

Voor een duidelijk overzicht van de verschillen tussen onze aankoppelbikes, kunt u gemakkelijk onze cheat sheet downloaden via onderstaande knop.

 
Cheat Sheet
 
 
 
 
Bekijk de video
 
 
 
 
Gepatenteerd bevestigingssysteem
 

De gepatenteerde one-touch bevestigingsklemmen zijn ontwikkeld om makkelijk, snel en met weinig kracht de StreetJet aan de rolstoel te koppelen. De klemmen passen op verschillende framebuizen zonder extra onderdelen aan het frame te monteren.

Door de bokstandaard met wieltjes, de klemconstructie en de achteruitversnelling, hoeft de StreetJet niet opgetild te worden tijdens het aan- en afkoppelen.

 
 
Ontdek de StreetJet
 
 
 
 
Ontdek de StreetJet
 
 
 
 
Voor wie is de StreetJet?
 

De StreetJet is geschikt voor iedereen met verschillende mate van beperkingen, ongeacht de leeftijd. Deze elektrische aankoppelbike vergroot de persoonlijke actieradius, vooral wanneer de kracht gedurende de dag of op termijn afneemt vanwege een progressieve ziekte.

Ook voor rolstoelgebruikers die pijn in de schouders ervaren tijdens het hoepelen, maar toch zelfstandig op pad willen gaan, is de StreetJet de ideale mobiliteitsoplossing. Doordat het aan- en afkoppelen weinig kracht vergt, is deze aankoppelbike zeer geschikt voor mensen met een beperkte hand- en/of buikspierfunctie.

 
 
Standaard voorzien van:
 
 • Snelheid van 6, 10 of 15 km/u
 • Onderhoudsarme elektrische motor voor meer grip - eenvoudig en comfortabel rijden op elke ondergrond
 • Gepatenteerde one-touch bevestigingsklemmen
 • Instelbaar stuur - hoek kan van 0° tot 90° aangepast worden voor een ergonomische houding
 • Een dubbel remsysteem; mechanische schijfrem met een aparte elektrische rem voor een gecontroleerde stop. Als alternatief is er een (optioneel) drievoudig remsysteem; dit is het dubbele remsysteem met een extra mechanische schijfrem
 • Cruise control - constant rijden zonder de gashendel te bedienen
 • Duidelijk LCD display voor het aflezen van onder andere snelheid, rit-afstand, totale afstand, accu-indicatie en accuverbruik
 • 14 Ah Lithium-ion-accu voor een grote actieradius van 50 km (ISO 7176-4)
 • LED-koplamp voor meer zicht en zichtbaarheid
 • USB-laadpoort voor het opladen van de smartphone
 • Bokstandaard met wieltjes
 
 
 
 
Ontdek snel de StreetJet
 
 
 
Maak kennis met de Empulse StreetJet
 

Maak nu kennis met de EMPULSE StreetJet en probeer zelf beide modellen uit!
Of wilt u een uitgebreide productdemonstratie/-training van alle elektrische aankoppelbikes? Neem dan contact op met uw regiomanager.

Meer informatie vindt u in de prijslijst, brochure of op onze website.

 
 
 
Prijslijst
 
 
Brochure
 
 
Website
 
 
 
Facebook YouTube Instagram
 
 

Sunrise Medical B.V. | Groningenhaven 18-20 | 3433 PE Nieuwegein | Nederland

Uw privacy is belangrijk voor ons. Lees daarom onze  Privacyverklaring.