7-4-2021

 
 
 
Virtuele beurs 2021 - Productpresentaties | Achtergrondinformatie | Videobellen | Inspiratie. Direct registreren
 
 
 
Ontdek op een interactieve manier onze nieuwste producten
 

Normaal gesproken is Support dé beurs voor het opdoen van informatie en inspiratie, maar deze is voorlopig verzet naar het voorjaar van 2022. Momenteel is contact hebben met en het op de hoogte houden van onze doelgroepen misschien wel belangrijker dan ooit, daarom organiseren wij een virtuele beurs!

 
 
Direct registreren
 
 
 

U kunt de virtuele beurs eenvoudig bezoeken vanuit uw eigen werkplek én zo vaak als u maar wilt. Dit is dé manier om op een snelle en interactieve wijze kennis te maken met onze nieuwste producten en even bij te praten met uw vertrouwde adviseur. Wij zijn dan ook heel enthousiast om u op deze manier te mogen begroeten!

Wat kunt u verwachten? Introductie van nieuwe producten zoals de:

  • QUICKIE® Q300 M Mini
  • QUICKIE® Nitrum
  • EMPULSE® F55

Per product zijn er korte productpresentaties, die gegeven worden door onze Product Managers. Daarnaast vindt u extra achtergrondinformatie, kunt u lifestyle video’s bekijken én heeft u de mogelijkheid om te videobellen met onze adviseurs om direct vragen te stellen over het desbetreffende product.

 
 
Direct registreren
 
 
 

Kom tijdens uw bezoek even bij van alle informatie in onze lounge en laat u inspireren door #TeamSunrise ambassadeurs Diede de Groot (professioneel tennisster), Jonas Van de Steene (professioneel handbiker) en influencer Tirzah López alias Felina Tiger.

Al met al een mooie gelegenheid om vanuit uw eigen werkplek in een korte tijd uw productkennis te vergroten en onder het genot van een kop koffie (helaas zelf in te voorzien) extra informatie op te vragen bij één van onze adviseurs.

Bezoek de virtuele beurs van woensdag 14 t/m vrijdag 16 april 2021 tussen 10.00 en 18.00 uur zo vaak als u maar wilt, onze adviseurs zitten klaar voor u. U hoeft zich alleen nog te registreren met uw emailadres en postcode. Registreer u direct en zet uw beursbezoek in uw agenda.

Tot ziens op onze virtuele beurs!

 
Direct registreren
 
 
 
Facebook YouTube Instagram
 
 

Sunrise Medical B.V. | Groningenhaven 18-20 | 3433 PE Nieuwegein | Nederland

Uw privacy is belangrijk voor ons. Lees daarom onze  Privacyverklaring.