21-9-2021

 
 
 
Magic Mobility Extreme X8 - Dé elektrische terreinrolstoel met vierwielaandrijving (4WD) voor ongekende buitenprestaties!. Ontdek deze krachtpatser
 
 
 
Verleg grenzen met de Extreme X8
 

Zand, sneeuw, ongerepte natuur, niets is te gek voor de Extreme X8. Deze elektrische terreinrolstoel met vierwielaandrijving (4WD) van Magic Mobility maakt bijna alle bestemmingen toegankelijk. Daarmee worden grenzen verlegd, extra bewegingsvrijheid gecreëerd en de onafhankelijkheid vergroot.

Met zijn indrukwekkende rijeigenschappen en buitenprestaties is de Extreme X8 betrouwbaar, zeer comfortabel, duurzaam en geschikt voor iedereen die graag in de buitenlucht leeft en werkt.

 
 
Naar website
 
 
 
Geen concessies met de Extreme X8
 

Magic Mobility maakt al meer dan 25 jaar bijzondere elektrische rolstoelen en dat kunnen we zien aan de Extreme X8. Er zijn geen concessies gedaan op het gebied van kwaliteit, technologie en mogelijkheden.

De Extreme X8 kan tegen een stootje! De krachtige 700W motoren, efficiënte vierwielaandrijving (4x4) en 14” offroad banden zorgen ervoor dat deze elektrische terreinrolstoel ongekende buitenprestaties levert en betrouwbaar is op elke ondergrond.

Daarnaast kan, door de individuele verstelbare elektrische opties en het instelbaar Rehab zitsysteem, een optimale zitpositie bereikt worden. De Extreme X8 is verkrijgbaar in 6 levendige bekappingskleuren, 2 stoere hydro-graphics en met zilveren of zwarte velgen.

 
 
Bekijk de video
 
 
 
Voor wie is de Extreme X8 geschikt?
 

Zijn ongekende buitenprestaties en betrouwbaarheid maakt de Extreme X8 de perfecte offroad 4x4 terreinrolstoel voor avonturiers en ontdekkingsreizigers, maar is ook geschikt voor mensen die in de bouw-, agrarische en maritieme sector werken.

De Extreme X8 geeft een ongekende vrijheid en is de ideale krachtpatser voor elke bestemming!

 
 
 
Voordelen van de Extreme X8
 
  • Intuïtieve besturing door middel van een fusee-gestuurde vooras
  • Vier krachtige onafhankelijke 700W motoren met zeer hoog koppel
  • Offroad banden met lage bandenspanning (low pressure) voor meer grip en een groter contactoppervlak
  • Voorzien van het instelbare Rehab zitsysteem voor het creëren van een optimale zithouding
  • Diverse verstellingen mogelijk die het dagelijks leven makkelijker maken, waaronder elektrische kantelverstelling, elektrische rughoekverstelling, elektrische zitlift en lengte compenserende wegzwenkbare beensteunen
  • Eenvoudig te onderhouden.
 
 
 
Prijslijst
 
 
Brochure
 
 
Website
 
 
 
Naar website
 
 
 
Informatie & Contact
 

De Extreme X8, van ons merk Magic Mobility, is een uniek product en een mooie aanvulling op ieders assortiment. Wij stellen u graag voor aan onze professionals die u kunnen ondersteunen met betrekking tot advisering, offertes, bestellingen en aftersales:

 
 
 
Gerben Weitkamp
 
Gerben Weitkamp
 

Adviseur

M: +31 (0)6 - 46 11 96 71
E: gerben.weitkamp@sunrisemedical.nl

 
 
 
 
Maarten Staals
 
Maarten Staals
 

Customer Service

M: +31 (0)88 - 50 123 45
E: cs@sunrisemedical.nl

 
 
 
 
Plan een date met deze krachtpatser!
 

Laat u verrassen door de ongekende buitenprestaties van de Extreme X8 van Magic Mobility®. Dit model zal binnenkort beschikbaar zijn, maak daarom alvast een afspraak met Gerben voor een uitgebreide kennismaking!

 
 
 
Facebook YouTube Instagram
 
 

Sunrise Medical B.V. | Groningenhaven 18-20 | 3433 PE Nieuwegein | Nederland

Uw privacy is belangrijk voor ons. Lees daarom onze  Privacyverklaring.