23-11-2021

 
 
 
QUICKIE Q50 - Compact, opvouwbaar en ruimtebesparend!. Bekijk het instapmodel
 
 
 
De crossover tussen een scootmobiel en elektrische rolstoel
 

De QUICKIE Q50 R is het ideale instapmodel voor het gebruik van een elektrische rolstoel. Dit instapmodel is compact en makkelijk opvouwbaar, perfect voor mensen die afhankelijk zijn van een elektrische mobiliteitsvoorziening, klein wonen en/of hem mee willen nemen als bagage in een auto.

 
 
Bekijk de video
 
 
 
Compact en opvouwbaar
 

De Q50 R is in 3 stappen moeiteloos opvouwbaar, zelfs met één hand en zonder de accu te verwijderen. Opgevouwen is deze elektrische rolstoel zo compact dat hij makkelijk in een hal, onder de trap of in de kofferbak van een auto past. Dankzij het anti-tip systeem aan de achterzijde is de rolstoel ook eenvoudig te verplaatsen wanneer deze rechtop staat.

Met een breedte van maar 60 cm en een draaicirkel van slechts 122 cm zijn kleinere ruimtes, smalle gangpaden of krappe liften toegankelijk.

 
 
Bekijk de video
 
 
 
Maximaal comfort in zijn klasse
 

Ook buitenshuis levert de Q50 R bijzondere prestaties. Daar waar een opvouwbare scootmobiel vaak inlevert op het gebied van zitcomfort, is de Q50 R uitgevoerd met een comfortabel zitkussen en rugleuning met luchtdoorlatende bekleding. Verder is deze elektrische rolstoel voorzien van voor- en achtervering, voor extra rijcomfort. Ook met de ongekende actieradius van 50 km doet de Q50 R niet onder voor een scootmobiel.

Bovendien is de Q50 R een volwaardig lid van de Q-serie en profiteert dus van onze 40-jaar lange ervaring in elektrische rolstoelen.

 
 
 
Naar website
 
 
 
Voordelen van de QUICKIE Q50 R
 
  • Compact - slechts 60 cm breed, 103 cm lang, een draaicirkel van 122 cm en een totaalgewicht van 37.5 kg (inclusief accu’s)
  • Indrukwekkende actieradius van 50 km (ISO 7176-4) met een 30 Ah lithium-ion-accu
  • Dubbele vering - elastomeer demping aan de voorzijde en spiraalveren onder de zitting aan de achterkant
  • Onderdeel van de Q-serie
  • De accu is los en in de vouwstand van de rolstoel op te laden
  • Voorzien van een naspanbare zitmat en rugleuning met comfortabele en luchtdoorlatende bekleding
  • Eenvoudig te servicen en te onderhouden.
 
 
 
Prijslijst
 
 
Brochure
 
 
Website
 
 
 
Het uiterlijk is ook belangrijk
 

Natuurlijk doet het uiterlijk van de Q50 R er ook toe. De elektrische rolstoel heeft, zoals de hele Q-serie, een strak design met een matzwart frame dat gecombineerd kan worden met een aantal accentkleuren. Er kan gekozen worden uit de kleuren groen, rood of blauw.

 
 
 
Naar website
 
 
 
Maak kennis met de Q50 R
 

Laat u verrassen door dit instapmodel met zijn compacte eigenschappen. We stellen de Q50 R graag persoonlijk aan u voor, zodat u zelf ervaart wat de voordelen zijn van deze compacte, opvouwbare elektrische rolstoel en wat dit voor uw cliënten kan betekenen.

De QUICKIE Q50 R is binnenkort beschikbaar, plan daarom alvast een afspraak met uw regiomanager.

 
Direct een afspraak inplannen
 
 
 
Facebook YouTube Instagram
 
 

Sunrise Medical B.V. | Groningenhaven 18-20 | 3433 PE Nieuwegein | Nederland

Uw privacy is belangrijk voor ons. Lees daarom onze  Privacyverklaring.