2-11-2020

 
 
 
EMPULSE WheelDrive 2.0 - Een nieuwe toevoeging aan de EMPULSE-familie!. Lees verder
 
 
 
Nieuwe toevoeging aan de EMPULSE-familie
 

De WheelDrive is de hulpaandrijving voor extra ondersteuning. Deze elektrische ondersteuning biedt niet alleen extra duwkracht bij het hoepelen, door het unieke dubbele hoepelsysteem is ook rijden met continu ondersteuning mogelijk.

Vanaf heden zal de WheelDrive, net zoals de R20 - wat ook een elektrische ondersteuning is, onder het merk “EMPULSE” vallen. Dat maakt het voor u en voor ons een stuk overzichtelijker!

Beide producten vindt u terug op onze website onder het kopje E-mobiliteit » EMPULSE.

 
Naar website
 
 
 
Naar website
 
 
 
Gecrashtest
 

De WheelDrive is succesvol gecrashtest. Dit betekent dat wanneer de WheelDrive geplaatst is op een rolstoel waarmee een convenant is afgesloten en de rolstoel ook succesvol is gecrashtest, de combinatie veilig is voor gebruik als een zitplaats in een gemotoriseerd voertuig. Tijdens het vervoer moet de WheelDrive uitgeschakeld zijn.

Opmerking: Sunrise Medical adviseert dat de gebruiker, indien mogelijk, tijdens het vervoer in een voertuig plaatsneemt op een autostoel en de voorziening veilig opbergt in de bagageruimte van het voertuig. Dit is altijd de meest veilige optie.

 
 
 
Naar website
 
 
 
Nieuwe versie Powertalk 2
 

PowerTalk 2 is een pc-applicatie om de WheelDrive te programmeren. Hiervan is een nieuwe versie beschikbaar, namelijk versie 1.0.3.8. Bij het opstarten van de applicatie zal deze automatisch updaten naar de nieuwste versie.

Wanneer u een WheelDrive wiel aankoppelt, geeft de applicatie direct aan of de firmware up-to-date is. 2.190 is de meest recente versie van de firmware.

Waarom een nieuwe versie?

Door de nieuwe firmware kan de WheelDrive beter uitgelezen worden mocht er een probleem zijn en is te zien hoe het verholpen kan worden. Het gebruik van PowerTalk 2 is dus niet alleen eenvoudiger geworden, u kunt nu ook sneller de juiste service verlenen aan uw rolstoelgebruikers.

Nog geen toegang tot PowerTalk 2?

Vraag dan een gratis WheelDrive training aan bij onze service adviseurs. Tijdens deze training leert u alles over de WheelDrive, zodat u daarna zelf de WheelDrive kan opbouwen en programmeren. U ontvangt hiervoor een officieel certificaat!

 
 
Nieuwe Quick Release assen
 
 
Kortere Quick Release as
 

U kunt nu ook kiezen voor een kortere Quick Release as. Deze nieuwe as is 10 mm korter dan normaal en heeft 4 balletjes in plaats van 5. Dit kan wenselijk zijn voor rolstoelgebruikers met een actief vouwframe rolstoel, omdat er door de korte Quick Release as meer ruimte beschikbaar is om de rolstoel maximaal op te vouwen. En dat is bijvoorbeeld handig bij vervoer in een auto.

 
 
 
Naar website
 
 
 
Verbetering wiper
 

Er heeft ook een update plaatsgevonden aan het binnenwerk van de WheelDrive, waardoor de kans op beschadigingen enorm is gereduceerd. De wiper heeft een langere veerweg gekregen, een borging zorgt ervoor dat onderdelen beter op hun plek blijven zitten en de veer is sterker geworden.

Door deze update is de WheelDrive nu nog robuuster en kan de rolstoelgebruiker met vertrouwen eropuit.

 
 
 
Meer elektrische ondersteuningen
 
 
 
Al bekend met al onze (elektrische) ondersteuningen?
 

Ontdek welke (elektrische) ondersteuningen mogelijk zijn bij Sunrise Medical. Wij hebben verschillende hulpaandrijvingen voor zowel de begeleider als rolstoelgebruiker in ons assortiment.

 
Bekijk de brochure
 
 
 
Ervaar zelf de verschillen!
 

Test de EMPULSE WheelDrive zelf of één van onze andere elektrische ondersteuningen. Neem contact op met de regiomanager om een productdemonstratie te regelen en om te kijken wat de mogelijkheden zijn van onze elektrische ondersteuningen.

 
Overzicht contactpersonen
 
 
 
Facebook YouTube Instagram
 
 

Sunrise Medical B.V. | Groningenhaven 18-20 | 3433 PE Nieuwegein | Nederland

Uw privacy is belangrijk voor ons. Lees daarom onze  Privacyverklaring.