20-8-2020

Mobility Product Award 2020

DALLAS - Mobility Management heeft de winnaars erkend van de Mobility Product Award 2020. De wedstrijd trok een grote variatie aan inzendingen, waarbij verschillende bedrijven meerdere prijzen wonnen. Het Mobility Product Award-programma werd in 2019 gelanceerd om uitstekende product- en technologieontwikkeling door fabrikanten van complexe revalidatietechnologie en mobiliteitsmiddelen en dienstverleners te eren.

"Fabrikanten van complexe revalidatietechnologie en mobiliteitsindustrie blijven innoveren, ontwerpen en indrukwekkende nieuwe producten op de markt brengen ondanks een aantal uitdagingen", aldus Laurie Watanabe, Executive Editor bij Mobility Management. "We zijn vereerd om de klas van 2020 van Mobility Product Award-winnaars te feliciteren die de mobiliteit, functie en onafhankelijkheid van veel mensen met een beperking zeker verder zullen helpen."

Sunrise Medical won in de categorie "Zitkussens, huidbescherming, verstelbaar (E2622-2623)" met zijn JAY Fluid met Cryo-technologie.

Lees meer over onze Cryo Fluid-technologie