2-12-2020

THIIS Magazine maakt elk jaar een lijst met producten die als de beste in hun klasse worden beschouwd. De Retailers’ Choice of the Year (keuze van het jaar) wordt gekozen door Britse industrieleiders, die producten selecteren vanwege hun innovatie, consistente kwaliteit en tal van andere redenen. Dit jaar zijn we door Lifestyle and Mobility gekozen voor onze gloednieuwe QUICKIE Nitrum, de lichtste rolstoel in zijn klasse.

Dit is wat ze te zeggen hadden:

“Lifestyle and Mobility is altijd op zoek naar opwindende nieuwe producten die grenzen verleggen en voortdurend innoveren. Daarom hebben we de Quickie Nitrum gekozen voor onze Retailer’s Choice of the Year.

Rolstoelgebruikers willen meer controle bij het winkelen en dat hebben we al gezien in de enorme verandering die internet ons heeft gebracht. Quickie heeft niet alleen een kwaliteitsproduct geproduceerd, maar ook een 3D visualiser ontwikkeld. Rolstoelgebruikers kunnen nu hun eigen rolstoel volledig samenstellen met alle beschikbare opties, samen met een 3D Augmented Reality-functie die 10 beschikbare opties in elke omgeving op een smartphone laat zien.

De Quickie Nitrum is de lichtste instelbare aluminium rolstoel op de markt met slechts 4,9 kg transportgewicht. De stijfheid van het gewicht wordt gecombineerd met een perfecte pasvorm en fijnafstelling om de meest energiezuinige rolstoel te bieden die QUICKIE ooit heeft geproduceerd.

De Nitrum is voor rolstoelgebruikers die waarde hechten aan efficiëntie en een lichtgewicht ontwerp. Een revolutionaire rolstoel die de inspanning van het hoepelen minimaliseert en tegelijkertijd de beweging maximaliseert. Sunrise heeft ook een unieke twist-lock rugleuning ontwikkeld die helpt bij het in- en uit de auto te tillen.

Quickie is ook de eerste die geïntegreerde LED verlichting heeft ontwikkeld die op het voorframe is gemonteerd met drie standen voor de helderheid: fel, gedimd en knipperend.”

Ga voor meer informatie over dit persbericht naar thiis.co.uk waar je de volledige uitreiking van de Retailers’ Choice of the Year Awards kan lezen.

Bekijk onze productpagina op sunrisemedical.nl/quickie/nitrum om zelf alle innovatieve functies te zien die we in de Nitrum hebben verwerkt en voor onze nieuwe en exclusieve online functies.