26-11-2020

 
 
 
NITRUM - Energy into Motion! - QUICKIE® Nitrum - de lichtste in zijn klasse, nauwkeurig instelbaar en met innovatieve functies.. Maak persoonlijk kennis!
 
 
 
Energy into Motion
 

De Nitrum is de lichtste* in zijn klasse en sterkste in zijn divisie. Een perfecte balans tussen gewicht, stijfheid, pasvorm en fijn afstelling, dit maakt de Nitrum zo bijzonder.

Het ontwerp is gebaseerd op maximale beweging bij minimale inspanning, oftewel Energy into Motion. De rolstoel is nauwkeurig in te stellen door de ruime keuze aan positioneringsopties en brede maatvoering. Daarom is de Nitrum de ideale rolstoel voor gebruikers die op zoek zijn naar een vastframe rolstoel met een perfecte pasvorm, ongekende rijprestaties en die altijd hun grenzen willen verleggen.

Met een vanaf gewicht van slechts 7,5 kg is de Nitrum ultralicht. Maar het gaat niet alleen om het gewicht. De Nitrum is, door gebruik van innovatieve technologieën zoals Carbotecture, ook ongelooflijk sterk en duurzaam en ondersteunt een maximaal gebruikersgewicht van 125 kg!

 
 
 
De perfecte pasvorm
 

De zitpositie van de gebruiker in de rolstoel bepaalt de efficiëntie van het hoepelen. Zit de gebruiker bijvoorbeeld ten opzichte van de as van de achterwielen te ver naar voren of te ver naar achteren? Dan is het hoepelen van de rolstoel erg zwaar.

Dus hoe beter de gebruiker in zijn rolstoel past, hoe beter de pasvorm aansluit bij de contouren van zijn lichaam, des te beter de rolstoel reageert bij minimale inspanning.

Daarom heeft de Nitrum een ruime assortiment aan maatvoering en positioneringsopties - altijd een perfecte pasvorm!

 
 
Bezoek website
 
 
Zie direct wat er mogelijk is
 

Met de 3D Visualizer kan direct een Nitrum samengesteld worden op basis van de behoeften en wensen van de rolstoelgebruiker. Een leuke en handige tool voor u als professional voor tijdens een passing en natuurlijk voor de rolstoelgebruiker zelf.

 
 
 
Doe het zelf
 

Configureer heel eenvoudig
met de 3D visualizer de
verschillende opties en
accessoires op de Nitrum!

 
Direct configureren
 
 
 
Bekijk het met Augmented Reality
 

De Nitrum bekijken in een andere omgeving? Dat kan makkelijk met Augmented Reality (AR).

 
 
Bekijk het met Augmented Reality
 
 
 

Scan de QR-code met een smartphone of tablet en bekijk de Nitrum in de showroom, op straat of bijvoorbeeld in de woonkamer.

 
 
 
Bezoek website
 
 
 
Enkele highlights
 
 
 
Minimalistisch open frame ontwerp
 
Minimalistisch open frame ontwerp
 

Vervaardigd van gehard 7020 aluminium. De unieke ovale framebuizen zijn sterker dan de standaard ronde framebuizen.

 
 
 
 
Individueel instelbaar balhoofdsysteem
 

De gepatenteerde balhoofd is super sterk en bestaat uit één stuk aluminium. De positie van het voorwiel is eenvoudig in hoek en in hoogte in te stellen.

 
 
Individueel instelbaar balhoofdsysteem
 
 
 
Geïntegreerde LED-verlichting
 
Geïntegreerde LED-verlichting
 

De verlichting is optioneel en verbetert niet alleen het zicht maar ook de zichtbaarheid van de rolstoel en de gebruiker. De verlichting heeft drie standen (fel, normaal en knipperend) met een batterijduur van vier uur.

 
 
 
 
Twist-lock rugleuning
 

Met de optionele gepatenteerde twist-lock rugleuning met ergonomische handgreep kan de rugleuning met één hand neergeklapt en vergrendeld worden.

Een alternatief is de ontgrendelingsstang die lager op de rugleuning zit.

 
 
Twist-lock rugleuning
 
 
 
Zitbekleding met katrolmechanisme
 
Zitbekleding met katrolmechanisme
 

Door de naspanbare zitbekleding met katrolmechanisme is er minder kracht nodig om de banden aan te spannen en deze blijven op spanning voor een goede zitpositie en een prettige zitervaring.

 
 
 
 
Inspirerende prestaties
 

Bij het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe rolstoelen werken we met rolstoelgebruikers van over de hele wereld. Wij proberen op deze manier de juiste keuzes te maken op het gebied van functionaliteit, comfort en lifestyle.

 
 
Krijg een eerste indruk van de Nitrum!
 
 
 
Maak kennis met de Quickie Nitrum!
 

U wilt de Nitrum en alle mogelijkheden zelf bekijken of u heeft een vraag over onze nieuwste ultralichte vastframe rolstoel? Neem dan contact op met uw regiomanager.

 
 
 
 

* Gebaseerd op een door Sunrise Medical uitgevoerd vergelijkingsonderzoek met de meest voorkomende lichtgewicht rolstoelen in de Europese markt.
Goedgekeurd door Duitse regelgevende instanties.

 
 
 
Facebook YouTube Instagram
 
 

Sunrise Medical B.V. | Groningenhaven 18-20 | 3433 PE Nieuwegein | Nederland

Uw privacy is belangrijk voor ons. Lees daarom onze  Privacyverklaring.