16-4-2019

 
Sunrise Medical  
 
April '19
 
Maak gebruik van onze Experience Centers!
 
Pasafspraak maken
Facebook Twitter YouTube Pintrest Instagram
 
 
Veilig vervoeren van voorzieningen
 

Met onze voorzieningen willen wij dat iedereen een kans heeft om actief deel te nemen aan de maatschappij. De voorzieningen van Sunrise Medical die succesvol gecrashtest zijn zijn ook geschikt om als zitplaats te gebruiken in een voertuig.

Voor een aantal van onze voorzieningen, zoals diverse actief rolstoelen, is er een optionele transporthulpset beschikbaar. Dat wil zeggen dat zonder transporthulpset de stoel niet gecrashtest is en dus ook niet gebruikt mag worden als zitplaats in een voertuig. De gebruiker moet dan de transfer maken naar de passagiersstoel of als de gebruiker zelf rijdt naar de bestuurdersstoel. 

Aan de sticker met het haaksymbool kan gezien worden dat de rolstoel voldoet aan ISO 7176-19 en dus als zitplaats mag dienen in een voertuig.

In de brochure vervoeren van voorzieningen en bijbehorende overzichtslijst geven wij meer informatie over het veilig vervoeren van de voorzieningen van Sunrise Medical per trein, boot, vliegtuig en over het gebruik van de voorziening als zitplaats in een motorvoertuig.

 
Meer informatie
 
 
 
Het vervoeren van voorzieningen
 
 
 
Convenant afspraken
 

Regelmatig krijgen we de vraag of een product dat bestaat uit een combinatie van producten van Sunrise Medical en een andere fabrikant veilig is.

De commissie Kwaliteit, Veiligheid en Opleiding (KVO) van Firevaned heeft in 2017 het Convenant Samengesteld Product opgesteld. Wanneer (delen van) producten gecombineerd worden, kunnen fabrikanten met het samen opstellen van dit convenant, kenbaar maken dat kwaliteit en veiligheid gewaarborgd blijven.

In het te downloaden overzicht staan alle convenanten voor de producten van Sunrise Medical. Deze zijn ook terug te vinden op onze website. Daarnaast staat er op eengoedhulpmiddel.nl een overzicht van alle convenantafspraken uit de branche.

 
Overzichtslijst
 
 
 
#
 
 
 
Quickie Puma Q-Serie marketing- & trainingsmateriaal
 

Wil je meer weten over de Quickie Puma Q-Serie, welke mogelijkheden er allemaal zijn op het gebied van elektronica, aandrijfsystemen of zitsystemen? Speciaal voor alle professionals hebben we diverse marketingmaterialen ontwikkeld:

 
 
Brochures voor professionals
 
 
 
Brochures voor eindgebruikers
 
 
 
Puma Q700
 
 
Puma Q500
 
 
Puma Q400
 
 
 
Productvideo's
 
 
 
Modellen
 
 
Zitsystemen
 
 
Elektronica
 
 
 

Daarnaast zijn er onder andere roll-up banners voor in de showroom of verschillende handleidingen beschikbaar. Op onze website is er veel documentatie terug te vinden.

Heb je een vraag over de beschikbare marketingmaterialen, neem dan contact op met de regiomanager.

 
Overzicht contactpersonen
 
 
 
Nieuwe generatie midwielers
 
 
 
Nieuwe generatie midwielers
 

Met de Quickie Puma Q400 M, Quickie Puma Q500 M en de Quickie Puma Q700 M heeft Sunrise Medical de nieuwe generatie elektrische rolstoelen met midwielaandrijving geïntroduceerd.

Deze doorontwikkeling van de Quickie Salsa M² en Quickie Jive M modellen kenmerken zich vooral door de verbeterde rijeigenschappen, een verbeterd design en het toepassen van het gerenommeerde Sedeo Pro zitsysteem.

Hiermee zijn de Quickie Puma Q400 M, Quickie Puma Q500 M en Quickie Puma Q700 M waardige opvolgers van de genoemde modellen:

  • de Quickie Puma Q700 M zal vanaf heden de positie van de Quickie Jive M overnemen binnen het productassortiment
  • de Quickie Puma Q500 M zal uiterlijk per 1 juli 2019 de positie overnemen van de huidige Quickie Salsa M². De Quickie Salsa M² Mini blijft leverbaar.
 
 
SpiderTrac 2.0
 
 
 

Zijn er nog vragen over de nieuwe generatie midwielers van Sunrise Medical? Neem dan contact op met de regiomanager.

 
Ontdek de Puma Q-serie
 
 
 
Omni2 biedt vele mogelijkheden
 
 
 
Omni² biedt vele mogelijkheden
 

Omni is een R-net bedieningskast zonder joystick. Deze bedieningskast kan eenvoudig gecombineerd worden met de verschillende bedieningsmodules. Met Omni kan zowel de elektrische rolstoelfuncties als de omgeving bedient worden.

De Omni¹ is nu vervangen door het nieuwere Omni² en staat vanaf heden op de prijslijsten van onze elektrische rolstoelen. Omni² heeft dezelfde voordelen en meer:

  • VGA kleurenscherm (640 x 480)
  • ingebouwde bluetoothfunctie: 2 voor Android/Windows en 2 voor iOS/Apple
  • ingebouwde infraroodfunctie (geüpdatet)
  • USB-aansluiting
  • speaker
  • lichtsensor die de helderheid van het scherm automatisch aanpast voor een betere zichtbaarheid in de zon of wanneer er weinig licht is.
 
 
De kleurenscherm nu als standaard op de prijslijst
 
 
 
Het kleurenscherm is nu standaard op de Quickie Attitude Hybrid
 

Per 1 april is het kleurenscherm met smartphone connect via bluetooth het standaardscherm op de Quickie Attitude Hybrid.

Het monochrome scherm komt per direct te vervallen. Het kleurenscherm geeft de informatie overzichtelijker weer en biedt meerdere functionaliteiten.

 
 
 
Verbeterde positie van de voetsteun op de Krypton
 
 
 
Verbeterde positie van de voetsteun op de Quickie Krypton
 

Er is een nieuwe bus beschikbaar voor de montage van de voetbeugel op de Quickie Krypton R en Quickie Krypton F. De nieuwe bus kan ook gebruikt worden op reeds bestaande rolstoelen.

 
eParts website
 
 
 
Zytel insert
 
 
Vernieuwde insert voor het JAY Balance en het JAY J3 zitkussen
 

De metalen insert van de JAY Balance en JAY J3 zitkussen wordt geleidelijk vervangen door een Zytel insert.

Zytel is een sterk en licht materiaal en is daarnaast heel stijf en kan goed tegen hoge temperaturen. De nieuwe insert kan herkent worden aan de zwarte kleur, voorheen zilver.

De vervanging vindt in de komende maanden plaats, de huidge voorraad wordt eerst uitgeleverd.

 
 
 
Sterling Trophy trolleytas
 
 
 
Trolleytas op de Sterling Trophy niet meer leverbaar
 

Enige tijd geleden hebben wij aangekondigd dat de trolleytas van de Sterling Trophy is komen te vervallen. Tot op heden was deze echter nog op voorraad en dus gewoon leverbaar.

Inmiddels is de laatste trolleytas geleverd en is de optie vanaf heden verwijderd van de prijslijst. Een goed alternatief is de mand aan de voor- en achterzijde en de bagagedrager.

 
 
 
Zippie Voyage
 
 
 
De regenhoes op de Zippie Voyage komt te vervallen
 

De regenhoes van de Zippie Voyage is uit het assortiment geschrapt. De regenhoes sluit niet voldoende aan op de buggy en geeft hierdoor niet de juiste bescherming tegen regen.

Ons advies is om een regenhoes te gebruiken uit de reguliere markt.

 
 
 
Reva 2019
 
 
 
REVA 2019
 

Van 25 t/m 27 april 2019 heten wij je van harte welkom op onze stand D2.16 tijdens de REVA beurs in Gent, België.

Naast de nieuwe producten tonen wij je ook ons huidige productassortiment op de stand. Het is mogelijk om met klanten de verschillende producten te bekijken en uit te proberen.

Graag tot ziens op onze stand. Een gratis toegangskaart is te krijgen via onderstaande button.

 
Gratis toegangskaarten
 
 
 
Link naar onze blogartikelen
 
 
 
Heb jij onze blogs al gelezen van de maand maart?
 

Lees elke dinsdag de nieuwste blog op onze website! Klik op onderstaande link om de pagina te bezoeken.

 
Lees onze blogartikelen
 
 
 
Facebook   Twitter   Youtube   Pintrest   Instagram
 
 

Sunrise Medical B.V. Groningenhaven 18-20, 3433 PE Nieuwegein, The Netherlands

Jouw privacy is belangrijk voor ons. Lees daarom onze  privacyverklaring.