{

GEMINO 30 WalkerLichtgewicht rollator

Meer stabiliteit met elleboogondersteuning

Meer stabiliteit met elleboogondersteuning

De Gemino 30 Walker is een lichtgewicht rollator met elleboogondersteuning. Dit zorgt voor extra ondersteuning aan de onderarmen en meer stabiliteit tijdens het lopen. De elleboogondersteuning is eenvoudig in hoogte, positie en hoek aan te passen, naar uw loop comfort. Het remsysteem en de duwhandvatten zijn volledig geïntegreerd in de elleboogsteunen en zijn daardoor makkelijk bereikbaar en te bedienen. Zo loopt u veilig, stabiel en comfortabel!

Onze verkooppunten Prijslijst
GEMINO 30 Walker | lichtgewicht rollator
Wandelen met meer zekerheid

Wandelen met meer zekerheid

Met een vertraagrem of het SpeedControl remsysteem voelt u zich met de Gemino 30 Walker zelfverzekerder tijdens het wandelen. De SpeedControl op de lichtgewicht rollator remt automatisch wanneer u sneller begint te lopen. Hierdoor blijft u een rechte houding houden en loopt u comfortabel en met vol vertrouwen dicht bij de rollator.

Makkelijk te hanteren en op te bergen

Makkelijk te hanteren en op te bergen

Relaxt wandelen, dat is wat u kunt verwachten van de Gemino 30 Walker. De hoogte-instelling met memory functie zorgt ervoor dat de elleboogondersteuning altijd in de juiste positie staan. Door het unieke vouwkliksysteem neemt u de Walker eenvoudig mee in de auto of kunt u de rollator opbergen in huis. De rollator is makkelijk te hanteren, zelfs in opgevouwen positie. Daarnaast heeft de rollator een brede zitting, voor wanneer u wilt uitrusten tijdens het wandelen.

Een bekroond ontwerp

Een bekroond ontwerp

De Gemino 30 Walker is niet zomaar een loophulpmiddel. Met onze award-winning Gemino 30 Walker rollator krijgt u ‘the best of the best’. De Gemino 30 Walker is erkend door internationale design instituten zoals Red Dot, iF en het Duitse consumententijdschrift Öko-Test. Een lichtgewicht design, innovatieve functionaliteit, hoogwaardige materialen en moderne styling - voor eenvoudig en veilig gebruik en een betere kwaliteit van leven!

Ruim assortiment aan accessoires en opties

Ruim assortiment aan accessoires en opties

De Gemino 30 Walker design rollator is verkrijgbaar in twee framelengtes (30 en 30M) en natuurlijk kan de lichtgewicht rollator volledige worden aangepast! Personaliseer de Gemino 30 Walker met de voor u gewenste opties en accessoires. Een bijpassende mand, een praktische krukhouder, infuushouder of een comfortabele steun in de rug? Het is geen probleem!

Een brochure en prijslijst aanvragen

Als je jonger dan 18 bent, geef ons dan geen persoonlijke informatie over jezelf. Je kan hier meer over lezen in onze richtlijnen voor gegevensverwerking in ons privacybeleid.

Hoe gebruiken we jouw informatie voor een brochure aanvraag?

Sunrise Medical gebruikt jouw gegevens om je een e-mail te sturen met de brochure en prijslijst die je hebt aangevraagd. We zullen jouw persoonlijke gegevens nooit bekendmaken of delen met iemand anders. Je gegevens worden opgeslagen in het Verenigd Koninkrijk en worden 3 dagen bewaard.

Afmetingen
Totale breedte:610 mm
Totale hoogte:980 - 1115 mm
Totale lengte:650 mm
Hoogte gevouwen:970 mm
Lengte gevouwen:650 mm
Breedte gevouwen:355 mm
Zithoogte:620 mm
Draaicirkel:840 mm
Breedte tussen duwhandvatten:255 mm
Maat achterwiel:200 x 3,60 mm
Maat voorwiel:200 x 3,60 mm
Hoogte van gebruiker:1500 - 2000 mm
Gewichten
Maximale gebruikersgewicht:150 kg
Gewicht vanaf:10.9 kg
Maximale lading in mand:5 kg

Voor meer informatie over de specificaties, opties en accessoires verwijzen wij je naar de prijslijst. Alle informatie is onder voorbehoud van typefouten, technische wijzigingen en kunnen veranderd worden zonder mededeling.

Downloads

Documentatie

Veelgestelde vragen

Een rollator is een loophulpmiddel met wielen en handgrepen om op te leunen. Hij maakt lopen makkelijker, verkleint de kans op vallen en stelt je in staat tussentijds uit te rusten. Hierdoor vergroot een rollator de bewegingsvrijheid. Een rollator wordt gerekend tot de paramedische hulpmiddelen.

Onze Gemino 30 Comfort en Gemino 60 zijn buiten rollators en zijn voorzien van extra grote en zachte wielen. De ideale keuze voor een actieve levensstijl in de buitenlucht.

Jazeker! De Gemino 20 en Gemino 30 rollators zijn ook beschikbaar voor kinderen.

Je kan een Gemino rollator kopen bij één van onze verkooppunten.

Vind een erkende dealer bij jouw in de buurt.

De levertijd hangt af van de dealer waar je jouw rollator hebt aangeschaft. Informeer bij de dichtstbijzijnde dealer over de levertijd.

 1 2 3 4 5 6 7