{

GEMINO 30 ParkinsonLichtgewicht rollator

Speciaal ontworpen voor mensen met Parkinson

Speciaal ontworpen voor mensen met Parkinson

Sommige mensen hebben behoefte aan extra hulp om veilig te kunnen lopen. Dit geldt ook voor mensen met de ziekte van Parkinson. De Gemino 30 Parkinson is volledig afgestemd op deze specifieke behoefte. Een vertraagrem zorgt bijvoorbeeld voor extra weerstand en een gelijkmatig looptempo. Met deze lichtgewicht rollator kunt u onbezorgd en met vertrouwen op pad.

Onze verkooppunten Prijslijst
Een instelbare vertraagrem

Een instelbare vertraagrem

De lichtgewicht Gemino 30 Parkinson is voorzien van een vertraagrem die extra weerstand biedt en helpt bij een gelijkmatig looptempo. Heeft u meer of minder weerstand nodig? Het niveau van de weerstand kan eenvoudig en snel worden aangepast.

Een verhoogde veiligheid met de omgekeerde remfunctie

Een verhoogde veiligheid met de omgekeerde remfunctie

Door de omgekeerde remfunctie stopt de rollator onmiddelijk wanneer de rem wordt losgelaten. Dit zorgt voor extra veiligheid bij bijvoorbeeld 'bevriezing' tijdens het lopen, dit voelt alsof uw voeten worden vastgelijmd aan de grond. De omgekeerde remfunctie zorgt dat de rollator niet verder rijdt als u de controle verliest.

Laserlijn tegen 'bevriezing'

Laserlijn tegen 'bevriezing'

De laserlijn op de Gemino 30 Parkinson zorgt ervoor dat 'bevriezing' tijdens het lopen wordt opgeheven. Om de laserlijn te activeren drukt u op de groene knop aan de zijkant van de rem. Zodra de laserlijn geactiveerd is moet u zich concentreren op de lijn op de grond. Dit maakt het makkerlijker om over de 'bevriezing' heen te stappen, waardoor u weer verder kunt lopen.

Ruim assortiment aan accessoires en opties

Ruim assortiment aan accessoires en opties

De Gemino 30 Parkinson is een medische rollator en verkrijgbaar in twee framelengtes (30 en 30M). Natuurlijk heeft deze rollator dezelfde voordelen als de bekroonde Gemino 30 en kan volledige worden aangepast! Personaliseer uw rollator met de door u gewenste opties en accessoires, zoals een bijpassende boodschappenmand, SpeedControl of een rugsteun voor comfort.

Eenvoudig op te bergen en te transporteren

Eenvoudig op te bergen en te transporteren

Door het compacte design, het unieke vouwkliksysteem en het lichte gewicht van slechts 7.1 kg neemt u de Gemino eenvoudig mee in de auto. Ook in huis heeft u weinig (opberg)ruimte nodig. Om de rollator zo compact mogelijk te maken kunnen de handvatten op de laagste stand ingesteld worden.

Een brochure en prijslijst aanvragen

Als je jonger dan 18 bent, geef ons dan geen persoonlijke informatie over jezelf. Je kan hier meer over lezen in onze richtlijnen voor gegevensverwerking in ons privacybeleid.

Hoe gebruiken we jouw informatie voor een brochure aanvraag?

Sunrise Medical gebruikt jouw gegevens om je een e-mail te sturen met de brochure en prijslijst die je hebt aangevraagd. We zullen jouw persoonlijke gegevens nooit bekendmaken of delen met iemand anders. Je gegevens worden opgeslagen in het Verenigd Koninkrijk en worden 3 dagen bewaard.

Afmetingen
Totale breedte:600 mm
Totale hoogte:780 - 1000 mm
Totale lengte:650 mm
Hoogte gevouwen:800 mm
Lengte gevouwen:650 mm
Breedte gevouwen:230 mm
Zithoogte:620 mm
Draaicirkel:840 mm
Breedte tussen duwhandvatten:470 mm
Hoogte van gebruiker:1500 - 2000 mm
Gewichten
Maximale gebruikersgewicht:130 kg
Gewicht vanaf:7.6 kg
Maximale lading in mand:5 kg

Voor meer informatie over de specificaties, opties en accessoires verwijzen wij je naar de prijslijst. Alle informatie is onder voorbehoud van typefouten, technische wijzigingen en kunnen veranderd worden zonder mededeling.

Downloads

Documentatie

Veelgestelde vragen

Een laserlijn helpt tijdens een moment van bevriesing. Door goed te concentreren op de laserstreep op de grond zorg je ervoor dat de loopblokkade wordt opgeheven en kom je weer in beweging. Bij deze speciale rollator kan je deze laserlijn zelf activeren door op de groene knop te drukken op het handvat.