Rollators / GEMINO / Rollators / GEMINO 30 Comfort met Pluspakket

GEMINO 30 Comfort met PluspakketBuiten rollator

Uitstekende binnen/buiten rollator met comfortabele eigenschappen.

De Gemino 30 Comfort rollator met Pluspakket is compact en een echte lichtgewicht met uitstekende rijeigenschappen en stabiliteit. Met zijn extra grote zachte wielen en mooie velgen kan je met deze design rollator comfortabel en veilig lopen.

Deze rollator is standaard voorzien van een luxe bagagemand, comfortabele rugsteun en een kruk/stokhouder.

De Gemino 30 Comfort met Pluspakket is ideaal voor in huis, maar ook voor buiten.

Onze verkooppunten Prijslijst
Gemino 30 Comfort Plus | lichtgewicht buiten rollator
Uiterst wendbaar binnenshuis met uitstekende buitenprestaties

Uiterst wendbaar binnenshuis met uitstekende buitenprestaties

Deze buiten rollator is compact en licht van gewicht met uitstekende rijeigenschappen voor zowel binnen als buiten. De Gemino 30 Comfort komt standaard met een krukhouder, rugondersteuning en luxe bagagemand en is dus niet zomaar een loophulpmiddel. Het lichtgewicht design, de functionaliteit, de hoogwaardige materialen in combinatie met de uitstekende en comfortabele rijeigenschappen maakt de Gemino 30 Comfort met Pluspakket de ideale rollator voor binnen en buiten gebruik.

Een luxe en stijlvolle bagagemand

Een luxe en stijlvolle bagagemand

Deze luxe bagagemand die met de lichtgewicht buiten rollator wordt geleverd heeft extra lange handvatten en is eenvoudig met één hand te bedienen. Ook is de bagagemand makkelijk te bevestigen met het kliksysteem.

De mand kan makkelijk 10 kg bagage meenemen en is beschikbaar in de kleur black.

Comfortabele steun in de rug

Comfortabele steun in de rug

Comfortabel wandelen, dat is wat je kan verwachten van de GEMINO 30 Comfort. De hoogte-instelling met memoryfunctie zorgt ervoor dat de duwhandvatten altijd in de juiste positie staan. Door het unieke vouwkliksysteem is de rollator eenvoudig mee te nemen in de auto of op te bergen in huis. De rollator is makkelijk te hanteren, zelfs in opgevouwen positie. Daarnaast heeft de rollator een brede zitting, voor wanneer je wilt uitrusten tijdens het wandelen.

Krukhouder

Krukhouder

Deze houder kan eenvoudig aan een willekeurige zijkant van de rollator worden bevestigd. Zo hoef je geen wandelstok of kruk meer te dragen of thuis achter te laten en zijn ze altijd binnen handbereik! Dit is niet alleen heel handig, maar ook nog eens veilig!

Voor twee krukken kan er een tweede houder gemonteerd worden aan de andere kant van de rollator.

Ruim assortiment aan accessoires en opties

Ruim assortiment aan accessoires en opties

Deze Gemino 30 Comfort heeft een gebruikerslengte van 150-200 cm en kan volledige worden ingesteld! Een dienblad, paraplu, vertraagrem of duidelijke verlichting? Kies de opties die passen bij jouw behoeften en actieve lifestyle!

Een brochure en prijslijst aanvragen

Als je jonger dan 18 bent, geef ons dan geen persoonlijke informatie over jezelf. Je kan hier meer over lezen in onze richtlijnen voor gegevensverwerking in ons privacybeleid.

Hoe gebruiken we jouw informatie voor een brochure aanvraag?

Sunrise Medical gebruikt jouw gegevens om je een e-mail te sturen met de brochure en prijslijst die je hebt aangevraagd. We zullen jouw persoonlijke gegevens nooit bekendmaken of delen met iemand anders. Je gegevens worden opgeslagen in het Verenigd Koninkrijk en worden 3 dagen bewaard.

Afmetingen
Totale breedte:600 mm
Totale hoogte:800 - 1020 mm
Totale lengte:680 mm
Hoogte gevouwen:820 mm
Lengte gevouwen:650 mm
Breedte gevouwen:230 mm
Zithoogte:640 mm
Draaicirkel:880 mm
Breedte tussen duwhandvatten:470 mm
Maat achterwiel:230 x 40 mm
Maat voorwiel:230 x 40 mm
Hoogte van gebruiker:1500 - 2000 mm
Gewichten
Maximale gebruikersgewicht:150 kg
Gewicht vanaf:7.7 kg
Maximale lading in mand:10 kg

Voor meer informatie over de specificaties, opties en accessoires verwijzen wij je naar de prijslijst. Alle informatie is onder voorbehoud van typefouten, technische wijzigingen en kunnen veranderd worden zonder mededeling.

Downloads

Veelgestelde vragen

Een rollator is een loophulpmiddel met wielen en handgrepen om op te leunen. Hij maakt lopen makkelijker, verkleint de kans op vallen en stelt je in staat tussentijds uit te rusten. Hierdoor vergroot een rollator de bewegingsvrijheid. Een rollator wordt gerekend tot de paramedische hulpmiddelen.

Onze Gemino 30 Comfort en Gemino 60 zijn buiten rollators en zijn voorzien van extra grote en zachte wielen. De ideale keuze voor een actieve levensstijl in de buitenlucht.

Jazeker! De Gemino 20 en Gemino 30 rollators zijn ook beschikbaar voor kinderen.

Je kan een Gemino rollator kopen bij één van onze verkooppunten.

Vind een erkende dealer bij jouw in de buurt.

De levertijd hangt af van de dealer waar je jouw rollator hebt aangeschaft. Informeer bij de dichtstbijzijnde dealer over de levertijd.

 1 2 3 4 5 6 7