{

GEMINO 30 CarbonLichtgewicht rollator

De premium lichtgewicht carbon rollator voor een actieve leefstijl.

De opvouwbare carbon rollator

De Gemino 30 Carbon is een lichtgewicht opvouwbare rollator van slechts 5,6 kg met een elegant en modern design. Deze rollator biedt uitstekende binnen- en buitenprestaties en is daarom ideaal voor het dagelijkse leven en om mee te reizen.

Carbon is extreem sterk en stijf en daarnaast ook nog eens super licht. Het wordt daarom veel gebruikt in producten waaraan hoge eisen worden gesteld. Ondanks het lichte gewicht is de rollator zeer stabiel en geeft het een veilige rijervaring, ook kinderkopjes of oneffen paden zijn geen probleem!

Onze verkooppunten Prijslijst
GEMINO 30 Carbon | lichtgewicht premium carbon rollator
Makkelijk mee te nemen voor transport

Makkelijk mee te nemen voor transport

Door het lage gewicht van maar 5,4 kg en het gepatenteerde vouw-kliksysteem is de Gemino 30 Carbon eenvoudig op te tillen, makkelijk te vervoeren en op te bergen. Ideaal voor vervoer in de bus en de auto, maar ook voor het opbergen in kleine woonruimtes. Het uitgebalanceerde design zorgt ervoor dat de rollator eenvoudig een trap(je) opgedragen kan worden.

Comfortabel zitten

Comfortabel zitten

Een rustpauze nodig tijdens een wandeling? De stevige zitting en de verstelbare comfort rugsteun (optie) maken het mogelijk dat je comfortabel en veilig op de rollator kan zitten. De framebuizen aan de voorzijde lopen parallel, zodat er altijd voldoende zitruimte is en je benen de buizen niet aanraken.

Eenvoudig manoeuvreren in krappe ruimtes

Eenvoudig manoeuvreren in krappe ruimtes

Kleine ruimtes zijn geen probleem meer! Door de breedte van slechts 600 mm, de goede wendbaarheid en het zeer lage gewicht van de Gemino 30 Carbon manoeuvreer je makkelijk in kleine ruimtes en langs een tafel, een kast of een bed. 

 

Een prettige wandelervaring

Een prettige wandelervaring

Lekker winkelen in de stad of wandelen in het park. De Gemino 30 Carbon rollator garandeert je veel wandelplezier. Deze rollator rijdt soepel en licht. Door de eenvoudige hoogteverstelling met geheugenfunctie staan ​​de ergonomische duwhandvatten altijd in de juiste positie. Bovendien zorgen de anatomisch gevormde handvatten voor extra comfort en grip tijdens het wandelen. Ga er lekker op uit!

Maximaal veilig

Maximaal veilig

Het stabiele frame en de uitstekende remmen bieden je maximale veiligheid, zodat je zelfverzekerd op pad kan gaan. Optioneel verkrijgbaar zijn de éénhandige rem en de omgekeerde rem. Bij een standaard remsysteem moeten de remmen ingeknepen worden om stil te staan en los gelaten worden om weer te kunnen gaan lopen. Bij een omgekeerde rem is het net andersom wat ongewild naar voren rollen van de rollator voorkomt. Veiligheid voorop!

Wheelchair Wheelchair Frame

Kies jouw kleur

De Gemino 30 Carbon is voorzien van een stijlvolle, afsluitbare bagagemand met handvatten en een schouderband. De hoes van de mand is verkrijgbaar in 8 opvallende kleuren. Rood, blauw of groen, welke is jouw favoriet? Laat zien wie je bent met de Gemino 30 Carbon.

  • Blauw
  • Alcantara zwart
  • Grijs
  • Mintgroen
  • Groen
  • Rood
  • Roze
  • Zwart

We proberen kleuraccenten en bekappingskleuren zo goed mogelijk over te brengen op het beeldscherm, maar toch kunnen deze enigszins afwijken van de werkelijke kleur. Daarom kan dit alleen gebruikt worden als een richtlijn.

Een brochure en prijslijst aanvragen

Als je jonger dan 18 bent, geef ons dan geen persoonlijke informatie over jezelf. Je kan hier meer over lezen in onze richtlijnen voor gegevensverwerking in ons privacybeleid.

Hoe gebruiken we jouw informatie voor een brochure aanvraag?

Sunrise Medical gebruikt jouw gegevens om je een e-mail te sturen met de brochure en prijslijst die je hebt aangevraagd. We zullen jouw persoonlijke gegevens nooit bekendmaken of delen met iemand anders. Je gegevens worden opgeslagen in het Verenigd Koninkrijk en worden 3 dagen bewaard.

Afmetingen
Totale breedte:600 mm
Totale hoogte:730 - 1000 mm
Totale lengte:650 mm
Hoogte gevouwen:800 mm
Lengte gevouwen:650 mm
Breedte gevouwen:230 mm
Zithoogte:550 - 620 mm
Draaicirkel:840 mm
Breedte tussen duwhandvatten:470 mm
Maat achterwiel:200 x 36 mm
Maat voorwiel:200 x 36 mm
Hoogte van gebruiker:1350 - 2000 mm
Gewichten
Maximale gebruikersgewicht:150 kg
Gewicht vanaf:5.4 kg
Maximale lading in mand:5 kg

Voor meer informatie over de specificaties, opties en accessoires verwijzen wij je naar de prijslijst. Alle informatie is onder voorbehoud van typefouten, technische wijzigingen en kunnen veranderd worden zonder mededeling.

Downloads

Documentatie

Veelgestelde vragen

Een rollator is een loophulpmiddel met wielen en handgrepen om op te leunen. Hij maakt lopen makkelijker, verkleint de kans op vallen en stelt je in staat tussentijds uit te rusten. Hierdoor vergroot een rollator de bewegingsvrijheid. Een rollator wordt gerekend tot de paramedische hulpmiddelen.

Onze Gemino 30 Comfort en Gemino 60 zijn buiten rollators en zijn voorzien van extra grote en zachte wielen. De ideale keuze voor een actieve levensstijl in de buitenlucht.

Jazeker! De Gemino 20 en Gemino 30 rollators zijn ook beschikbaar voor kinderen.

Je kan een Gemino rollator kopen bij één van onze verkooppunten.

Vind een erkende dealer bij jouw in de buurt.

De levertijd hangt af van de dealer waar je jouw rollator hebt aangeschaft. Informeer bij de dichtstbijzijnde dealer over de levertijd.

 1 2 3 4 5 6 7