{

GEMINO 30Lichtgewicht rollator

Een state-of-the-art rollator waarmee je gezien wilt worden!

Een state-of-the-art rollator waarmee je gezien wilt worden!

De GEMINO 30 is een echte blikvanger! Deze trendy rollator zal jouw verwachting op het gebied van comfort, veiligheid en design zeker overtreffen. De moderne vormgeving straalt kwaliteit en klasse uit en past helemaal bij jouw actieve lifestyle!
Daarnaast combineert deze lichtgewicht rollator een goede wendbaarheid met maximale stabiliteit, zodat je onafhankelijk bent en volop van het leven kan genieten.

Onze verkooppunten Prijslijst
GEMINO 30 | lichtgewicht rollator
Een bekroond ontwerp

Een bekroond ontwerp

De GEMINO 30 is niet zomaar een loophulpmiddel. Met onze award-winning GEMINO 30 rollator krijg je ‘the best of the best’. De GEMINO 30 is erkend door internationale design instituten zoals Red Dot, iF en het Duitse consumententijdschrift Öko-Test. Een lichtgewicht design, innovatieve functionaliteit, hoogwaardige materialen en moderne styling - voor eenvoudig en veilig gebruik en een betere kwaliteit van leven!

Een comfortabele wandelervaring

Een comfortabele wandelervaring

Comfortabel wandelen, dat is wat je kan verwachten van de GEMINO 30. De hoogte-instelling met memoryfunctie zorgt ervoor dat de duwhandvatten altijd in de juiste positie staan. Door het unieke vouwkliksysteem neem je de rollator eenvoudig mee in de auto of opbergen in huis. De rollator is makkelijk te hanteren, zelfs in opgevouwen positie. Daarnaast heeft de rollator een brede zitting, voor wanneer je wilt uitrusten tijdens het wandelen.

Veilig en comfortabel op pad

Veilig en comfortabel op pad

De ergonomisch gevormde handvatten met antislip zorgen ervoor dat je de rollator en de remmen eenvoudig kan bedienen. De trapdoppen zorgen ervoor dat je makkelijk en veilig de stoep op en af kan komen en door de beschermende stootranden manoeuvreer je probleemloos overal langs. Door de zes geïntegreerde reflectoren aan alle kanten van de rollator ben je goed zichtbaar, zelfs in het donker. Voor extra veiligheid kan je als optie verlichting toevoegen aan jouw lichtgewicht rollator.

Volledig te personaliseren

Volledig te personaliseren

De GEMINO 30 design rollator is verkrijgbaar in drie framelengtes (30, 30M en 30S) en kan volledige worden aangepast! Kies je favoriete kleur en personaliseer de GEMINO 30 met de voor jou gewenste opties en accessoires. Een bijpassende mand, een praktische krukhouder of een comfortabele steun in de rug? Het kan allemaal. Geniet van het leven met jouw GEMINO 30!

Een brochure en prijslijst aanvragen

Als je jonger dan 18 bent, geef ons dan geen persoonlijke informatie over jezelf. Je kan hier meer over lezen in onze richtlijnen voor gegevensverwerking in ons privacybeleid.

Hoe gebruiken we jouw informatie voor een brochure aanvraag?

Sunrise Medical gebruikt jouw gegevens om je een e-mail te sturen met de brochure en prijslijst die je hebt aangevraagd. We zullen jouw persoonlijke gegevens nooit bekendmaken of delen met iemand anders. Je gegevens worden opgeslagen in het Verenigd Koninkrijk en worden 3 dagen bewaard.

Afmetingen
Totale breedte:600 mm
Totale hoogte:780 - 1000 mm
Totale lengte:650 mm
Hoogte gevouwen:800 mm
Lengte gevouwen:650 mm
Breedte gevouwen:230 mm
Zithoogte:620 mm
Draaicirkel:840 mm
Breedte tussen duwhandvatten:470 mm
Hoogte van gebruiker:1500 - 2000 mm
Gewichten
Maximale gebruikersgewicht:150 kg
Gewicht vanaf:7.4 kg
Maximale lading in mand:5 kg

Voor meer informatie over de specificaties, opties en accessoires verwijzen wij je naar de prijslijst. Alle informatie is onder voorbehoud van typefouten, technische wijzigingen en kunnen veranderd worden zonder mededeling.

Downloads

Documentatie

Veelgestelde vragen

Een rollator is een loophulpmiddel met wielen en handgrepen om op te leunen. Hij maakt lopen makkelijker, verkleint de kans op vallen en stelt je in staat tussentijds uit te rusten. Hierdoor vergroot een rollator de bewegingsvrijheid. Een rollator wordt gerekend tot de paramedische hulpmiddelen.

Onze Gemino 30 Comfort en Gemino 60 zijn buiten rollators en zijn voorzien van extra grote en zachte wielen. De ideale keuze voor een actieve levensstijl in de buitenlucht.

Jazeker! De Gemino 20 en Gemino 30 rollators zijn ook beschikbaar voor kinderen.

Je kan een Gemino rollator kopen bij één van onze verkooppunten.

Vind een erkende dealer bij jouw in de buurt.

De levertijd hangt af van de dealer waar je jouw rollator hebt aangeschaft. Informeer bij de dichtstbijzijnde dealer over de levertijd.

 1 2 3 4 5 6 7