{

EMPULSE F35Aankoppelbike

Ervaar ongekend rijgemak met deze elektrische aankoppelbike.

Gratis pasafspraak

Ervaar ongekend rijgemak met deze elektrische aankoppelbike!

Hoepelen in je rolstoel lijkt misschien een kleine inspanning, maar dit dag in dag uit doen kan voor veel belasting en vermoeidheid zorgen op je bovenlichaam en dan vooral je schouders. Stel je voor dat je deze vermoeidheid kan verminderen met een mobiliteitsmiddel dat je helpt zonder je te belasten. De Empulse F35 is de perfecte oplossing: compact, krachtig en praktisch.

Deze look-a-like step is niet alleen een lust voor het oog, maar ook de sleutel tot veel meer mobiliteit, vrijheid en rijgemak in de drukke stad waar je overal tussendoor kan bewegen. Deze compacte en handzame aankoppelbike is ready-to-go om snel je mobiliteit te vergroten en je te verplaatsen door de stad. Ervaar de vrijheid en het gemak die de Empulse F35 jou kan geven!

Pasafspraak regelen Prijslijst

Compact

Met maar 7,5 kg is de F35 lichter dan de meeste rolstoelen!

Maar het is niet alleen het gewicht dat de F35 zo makkelijk hanteerbaar maakt, het is ook het geïntegreerde ontwerp. Alles, van de bekabeling tot de accu, is stijlvol geïntegreerd in het frame. Krap qua ruimte? De handvatten kunnen plat langs het frame opgevouwen worden, waardoor je waardevolle ruimte bespaart wanneer dat nodig is.

Met maar 7,5 kg is de F35 lichter dan de meeste rolstoelen!

One-motion bevestigingssysteem

Binnen enkele seconden aan- en af te koppelen

Altijd onderweg, veel op bezoek en veel te doen? Geen probleem! We hebben het koppelen van je F35 super eenvoudig gemaakt. Trek aan de quick release-hendel en je F35 komt direct los van het subframe - zo simpel is het! Als je wilt kan het subframe de hele dag op je rolstoel blijven zitten, waardoor opnieuw vastklikken een fluitje van een cent is. Uitlijnen, naar je toe trekken, vast klikken en klaar! En als je een transfer uit je rolstoel wilt maken, is het subframe net zo snel en makkelijk te verwijderen. Zo ben je altijd ready-to-go!

Meer kenmerken
Geen gedoe, meer mogelijkheden

Aankoppelmogelijkheden

Geen gedoe, meer mogelijkheden

De F35 kan gemonteerd worden aan zowel vastframe als vouwframe rolstoelen met framebreedtes van 260 tot 480 mm en die voorzien zijn van een vast voorframe of wegzwenkbare beensteunen met montagehoogte van 249 tot 370 mm. Het is allemaal mogelijk!

combinatie-overzicht

De stad ligt aan je voeten

Performance

De stad ligt aan je voeten

Met de F35 geniet je van de perfecte balans tussen binnenprestaties en het rijden buiten. Vermijd de drukte en parkeerproblemen door de auto thuis te laten en profiteer van een actieradius van 15 km. Steile straten? Geen probleem! De krachtige 250 watt motor overwint hellingen van 6°, zelfs met een gebruikersgewicht van 110 kg. Blijf soepel meebewegen met het stadsleven dankzij drie snelheidsopties: 6, 10 of 15 km/u. Met drie selecteerbare acceleratieprofielen schakel je eenvoudig extra vermogen in om elke uitdaging aan te gaan.

Alles onder controle

Prettige bediening

De bediening op de F35 voldoet aan een zeer hoge standaard en is bedoeld om jouw rijervaring zo makkelijk mogelijk te maken. De elektrische aankoppelbike is standaard uitgerust met een overzichtelijk LCD-display (1), cruise control (4) voor een constante snelheid, mechanische handrem (3) om direct stil te staan en een soepele elektronische rem (5) voor een gecontroleerde stop. Pas je snelheid eenvoudig aan door de druk op de gashendel (2) te veranderen voor een nauwkeurige controle in krappe ruimtes.

Via het LCD-display kan je heel makkelijk de snelheid, het acceleratieprofiel en de accu-indicatie aflezen. Daarnaast is het voorzien van een duidelijke kilometerteller en actieradiusassistent om te zien hoeveel je nog kan rijden met de overgebleven acculading van je F35.

Prettige bediening
Goedgekeurd voor vliegreizen*

Vliegreizen

Goedgekeurd voor vliegreizen*

Route uitgestippeld. Koffers gepakt. Vlucht geboekt. Het enige wat je nog hoeft te doen is genieten van je vakantie. Door de IATA* (International Air Transport Association) goedgekeurde accu kan je de F35 makkelijk meenemen met het vliegtuig. Je kan zo met een gerust hart op reis en de activiteiten doen die je graag wilt doen tijdens je vakantie.

* Elke luchtvaartmaatschappij heeft verschillende eisen met betrekking tot het transport van mobiliteitsmiddelen met li-ion accu’s. Voordat je een vliegreis boekt met dit middel, moet je bij jouw luchtvaartmaatschappij of vervoerder informeren en bevestigen dat zij dit elektrische mobiliteitsmiddel met accu accepteren onder de VN-classificatie: UN3481. Raadpleeg de gebruikershandleiding voor meer informatie.

Certificaat downloaden

Lekker door de stad heen toeren

Vergoot je onafhankelijkheid

Lekker door de stad heen toeren

De LED-verlichting zorgt ervoor dat je goed zichtbaar bent wanneer je in het donker in de stad rijdt. Met het one-motion bevestigingssysteem kan je de F35 makkelijk loskoppelen en met de spiraalkabelslot op slot zetten. Verder komt de F35 met een spatbord op het voorwiel en is het subframe standaard voorzien van een beschermingsfoam.

Door de functionele opties, zijn compactheid en geweldige rijgemak is de F35 de ideale aankoppelbike die kan aanvoelen als een elektrische step!

Maak vandaag nog een afspraak voor een passing met de EMPULSE F35.

Wil je eerst een brochure ontvangen? Geen probleem, selecteer de optie en we mailen het naar je toe. Als je jonger dan 18 bent, geef ons dan geen persoonlijke informatie over jezelf. Je kan hier meer over lezen in onze richtlijnen voor gegevensverwerking in ons privacybeleid.

Hoe gebruiken we jouw informatie voor een product passing?

Sunrise Medical gebruikt jouw gegevens om je een e-mailbevestiging te sturen en om contact met je op te nemen om jouw product passing te regelen met ons of een dealer van Sunrise Medical. Maak je geen zorgen, we zullen je persoonlijke gegevens niet aan iemand doorgeven voordat we dit van tevoren met je hebben besproken en om jouw toestemming hebben vraagt. De informatie die je aan ons geeft, wordt opgeslagen in het Verenigd Koninkrijk en wordt zo lang bewaard als nodig is om aan jouw verzoek te voldoen (en niet langer dan 1 jaar).

Meld je aan voor onze e-mailnieuwsbrieven

Afmetingen
Totale breedte:584 mm
Totale lengte:610 mm
Maat voorwiel:6,5”
Prestatie/Gewichten
Maximale actieradius:15 km
Snelheid:6, 10 of 15 km/u
Remmen:mechanische en elektrische (twin-rem)
Parkeerrem:Ja
Pedaalrem:Nee
Handrem:Ja
Motor:250 W
Accu:4 Ah (Lithium-ion)
Maximale hellingshoek:11% (6°)
Maximale gebruikersgewicht:110 kg
Gewicht vanaf:7.5 kg
Gewicht van onderdelen op rolstoel:600 g

Voor meer informatie over de specificaties, opties en accessoires verwijzen wij je naar de prijslijst. Alle informatie is onder voorbehoud van typefouten, technische wijzigingen en kunnen veranderd worden zonder mededeling.

Downloads

Veelgestelde vragen

De maximale snelheid vooruit 15 km/u. Optioneel is de F35 te verkrijgen met een maximale snelheid van 6 of 10 km/u. De maximale snelheid is bepaald door de huidige regelgeving omtrent Medische hulpmiddelen (EN12183). Als je met je F35 reist, controleer dan altijd de specifieke wetgeving in het betreffende land, soms is er lokale wetgeving die de maximale toegestane snelheid van 6 km/u aanhoudt.

De Empulse F35 kan op 2 eenvoudige en snelle manieren aan- en afgekoppeld worden:

1. Koppel de F35 met slechts één beweging van de rolstoel af terwijl het subframe aan de rolstoel bevestigd blijft. Super handig wanneer je de F35 even wilt loskoppelen om bijvoorbeeld aan te schuiven aan een tafel in een lunchroom of restaurant. En je koppelt de F35 net zo makkelijk weer aan je rolstoel.

2. Wanneer je een transfer wilt maken naar een bank, je bed of bijvoorbeeld de auto dan heb je de mogelijkheid om zowel de F35 als het subframe makkelijk van je rolstoel te verwijderen. Het subframe wordt gemonteerd met gebruiksvriendelijke klemmen.

Sí, puedes llevar la F35, ya que su batería de iones de litio está homologada por la IATA (Asociación de Transporte Aéreo Internacional) para su transporte en avión. Ten en cuenta que cada compañía aérea tiene requisitos diferentes en relación con el transporte de productos con baterías de iones de litio. Antes de organizar cualquier viaje en avión con la F35, confirma con tu compañía aérea o transportista que aceptan dispositivos con batería según la clasificación UN3481. Para transportar la F35 con la batería incorporada en un avión, abre la pieza de goma (FUSE) de la carcasa de la batería. A continuación, extrae el fusible de la batería. Para más detalles, consulta el manual de instrucciones de la handbike.

Ja, het is toegestaan om de F35 met 4 Ah lithium-ion-accu in het vliegtuig mee te nemen. Het maximaal toegestane accuvermogen voor medische apparaten in een vliegtuig is 300 Wh. Het accuvermogen van de F35 met 4 Ah lithium-ion-accu is 144 Wh. Je vindt het IATA-certificaat op onze website.