E-mobiliteit / Quickie / Elektrische ondersteuningen

Elektrische ondersteuningen

Ervaar meer vrijheid met de elektrische ondersteuningen van Quickie. Met onze elektrische rolstoelaandrijvingen maakt het rijden in een handbewogen rolstoel een stuk gemakkelijker en biedt jou meer onafhankelijkheid. Daarnaast zijn ze eenvoudig in gebruik en gemakkelijk te vervoeren.
Met de verschillende mogelijkheden is er altijd een geschikte oplossing die perfect bij jou past.

WheelDrive

WheelDrive Elektrische ondersteuning

Dé hulpaandrijving voor extra ondersteuning

  • Uniek dubbel hoepelsysteem
  • Maximale snelheid van 10 km/u
Light Drive 2

Light Drive 2 Elektrische ondersteuning

Een elektrische aandrijving voor meer zelfstandigheid

  • Afneembare elektrische ondersteuning
  • Maximale snelheid van 6 km/u

Veelgestelde vragen

Sorry, onze producten kunnen alleen gekocht worden via ons netwerk van dealers. Neem contact met ons op om jouw dichtstbijzijnde dealer te vinden.

Ja, je kan online een gratis pasafspraak maken door het formulier in te vullen op de desbetreffende productpagina. Je kan ook contact met ons opnemen.

Onze producten kunnen allen gekocht worden via ons dealernetwerk. Velen van hen bieden financieringsopties aan. Neem contact met ons op om jouw dichtstbijzijnde dealer te vinden.

Dit hangt volledig af van de keuzes die je maakt. De basisprijs (met de standaardopties geselecteerd) is te vinden op de prijslijst van het product. Als je jouw rolstoel privé wilt kopen, raden wij je aan om contact op te nemen met ons Experience Center.

Jammer genoeg kunnen we geen producten schenken aan particulieren.

 1 2 3 4 
De elektrische ondersteuningen van QUICKIE zijn een fantastische optie wanneer je snel last hebt van vermoeide armen of als je een verminderde handfunctie hebt, maar toch de controle en functionaliteit wilt houden van een handbewogen rolstoel zonder extra inspanning.

Met een elektrische rolstoelaandrijving vergroot je je reisafstand en het zorgt ervoor dat je je optimaal kan voortbewegen. Bijvoorbeeld met de hoepelondersteuning van de WheelDrive of maak gebruik van de elektrische besturing van de Light Drive 2, zodat je handbewogen rolstoel verandert in een elektrische rolstoel.