E-mobiliteit / Empulse / Elektrische duwondersteuningen

Elektrische duwondersteuningen

Voor een begeleider of een familielid kan het soms zwaar en vermoeiend zijn om een handbewogen rolstoel te duwen. Ongelijk terrein, hellingen, lange wandelingen of zelfs het gewicht van de persoon in de rolstoel maakt deze taak zwaar.

Een elektrische duwondersteuning maakt het allemaal makkelijker voor de begeleider. De handbewogen rolstoel gecombineerd met elektrische duwondersteuning maakt van de rolstoel een elektrische rolstoel. Dit zorgt ervoor dat de begeleider de persoon in de rolstoel makkelijker kan voortduwen.

EMPULSE R20

EMPULSE R20 Elektrische duwondersteuning

Een extra opvouwbaar duwtje in de rug!

  • Uniek opvouwbare duwondersteuning
  • Maximale snelheid van 5 km/u

Veelgestelde vragen

Sorry, onze producten kunnen alleen gekocht worden via ons netwerk van dealers. Neem contact met ons op om jouw dichtstbijzijnde dealer te vinden.
Ja, je kan online een gratis pasafspraak maken door het formulier in te vullen op de desbetreffende productpagina. Je kan ook contact met ons opnemen.
Onze producten kunnen allen gekocht worden via ons dealernetwerk. Velen van hen bieden financieringsopties aan. Neem contact met ons op om jouw dichtstbijzijnde dealer te vinden.
Dit hangt volledig af van de keuzes die je maakt. De basisprijs (met de standaardopties geselecteerd) is te vinden op de prijslijst van het product. Als je jouw rolstoel privé wilt kopen, raden wij je aan om contact op te nemen met ons Experience Center.
Jammer genoeg kunnen we geen producten schenken aan particulieren.
 1 2 3 4 5