E-mobiliteit / Empulse / Elektrische aankoppelondersteuningen

Elektrische aankoppelondersteuningen

Slim ontworpen om dat extra beetje zelfstandigheid te geven en je je geen zorgen hoeft te maken. De elektrische aankoppelondersteuningen van EMPULSE stellen je in staat je persoonlijk range te vergroten, kracht te besparen en veel rijplezier te beleven!

EMPULSE F55

EMPULSE F55 Elektrische ondersteuning

Ontdek nieuwe bestemmingen

  • Met 8.5 inch of 14 inch voorwiel
  • Maximale snelheid van 15 km/u
Nieuw
Empulse StreetJet

Empulse StreetJet Elektrische aankoppelbike

Ga verder weg. Ga overal naartoe. Gewoon aankoppelen en gaan!

  • Gepatenteerde one-touch bevestigingssysteem
  • Maximale actieradius van 50 km

Veelgestelde vragen

De maximale snelheid vooruit 15 km/u. Optioneel is de F55 te verkrijgen met een maximale snelheid van 6 of 10 km/u. De maximale snelheid is bepaald door de huidige regelgeving omtrent Medische hulpmiddelen (EN12183). Als je met je F55 reist, controleer dan altijd de specifieke wetgeving in het betreffende land, soms is er lokale wetgeving die de maximale toegestane snelheid van 6 km/u aanhoudt.
De F55 past makkelijk op de meeste handbewogen lichtgewicht rolstoelen met een vouwframe en vastframe. Raadpleeg het combinatieoverzicht op onze website. In dit overzicht vind je alle lichtgewicht rolstoelen waar de F55 op gemonteerd kan worden. Zie ook het gedeelte ‘docking-informatie’ in het combinatieoverzicht. Hier vind je nog meer informatie over aan welke eisen je moet voldoen om de F55 aan jouw rolstoel te bevestigen. Framebuis, zwaartepuntinstelling, maat achterwiel en zitdiepte zijn hierbij van invloed. Daarnaast is ook een recht stuk framebuis van minimaal 35 mm nodig voor de bevestiging van de frameklemmen. Daarnaast vind je op eengoedhulpmiddel.nl een overzicht van alle combinaties die in ieder geval veilig zijn bevonden.
De F55 is een klein, veelzijdig, zeer wendbaar en eenvoudig transporteerbare aankoppelondersteuning dat bedoeld is voor gebruik binnen en buiten. Het 14" aandrijfwiel is ideaal voor off-road/buitengebieden, terwijl de 8.5"-versie overtuigt met een zeer kleine draaicirkel binnen en buiten.
Dankzij het opklapbare en afneembare subframe kan de pakketgrootte van de F55 binnen enkele seconden worden verkleind: Kijk in de gebruikershandleiding voor de stappen. Indien nodig kan naast het subframe ook de lithium-ion accu volledig worden losgemaakt.
Het model met het 14" voorwiel verhoogt je rijcomfort, geeft meer stabiliteit bij hoge snelheden en heeft uitstekende off-road rijprestaties waarmee je bijna elk terrein aankan. Gaat je voorkeur uit naar het kleinere voorwiel voor meer wendbaarheid en die compacter is om mee te nemen? Dan is de 8.5"-versie jouw keuze. Eén ding hebben beide gemeen: zorgeloos rijplezier!
 1 2