Hoe werkt Built-4-Me?

Vier eenvoudige stappen naar een oplossing op maat

Vind de dichtstbijzijnde dealer

Geïnteresseerd in een aangepaste rolstoel?
De eerste stap is om een dealer bij jou in de buurt te vinden. De dealer helpt je met de aanvraag en eventuele bestelling.

 

Weet je niet zeker wie de dichtstbijzijnde dealer is? Neem dan contact met ons op, zodat wij je hierbij kunnen helpen.

Het begrijpen van jou behoeften

De dealer zal samen met jou een Built-4-Me orderformulier invullen met alle specifieke aanpassingen. Hierna wordt de aanvraag naar ons Built-4-Me team verstuurd.

Het analyseren en produceren van jouw aanpassing

Zodra wij jouw aanvraag met de specifieke informatie hebben ontvangen, zullen we je verzoek analyseren, mogelijke risico's evalueren en een oplossing voorstellen. Na ontvangst van de orderbevestiging, beginnen wij met het produceren van de aanpassing.

Het ontvangen van jouw aangepaste rolstoel

Wanneer de aanpassing is voltooid, zal de rolstoel verzonden worden naar je dealer. De dealer zal de bestelling nakijken om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met jouw individuele aanpassing.

Handige tips

  • Vergeet niet om je 'dag' kleding en schoenen te dragen op de dag van de passing. De dealer of onze productadviseur zal je gaan opmeten, dus het is belangrijk om de juiste maten te verzamelen. Afwijkende kleding zoals, dikke jassen of hoge hakken kunnen de verkeerde maten opleveren.
  • Reserveer genoeg tijd! Zodat de dealer of onze productadviseur alle gegevens kan verzamelen voor de aanpassing. Hierdoor krijg je de best mogelijke oplossing.
  • Geef zoveel mogelijk informatie, dit zal onze experts helpen je bestaande of toekomstige behoeften te begrijpen en de beste oplossing voor jou te vinden. Tekeningen, foto’s of illustraties van de voorgestelde oplossing zijn altijd nuttig, evenals een foto van hoe je op dit moment in de rolstoel zit.
  • Jouw Built-4-Me rolstoel zal uniek zijn. De tijd om de aanvraag te ontwikkelen zal afhangen van de complexiteit van de aanpassing. Eerder gemaakte aanpassingen zullen een snellere leveringsdatum hebben dan een unieke aanvraag.

Onze merken