Exigo 30Standaard rolstoel

Een gebruiksvriendelijke rolstoel met goede instelmogelijkheden

Door de uitstekende instelmogelijkheden is de Breezy Exigo 30 een gebruiksvriendelijke standaard rolstoel voor semi permanent gebruik. De rolstoel geeft goede ondersteuning, is comfortabel en heel stabiel. Daarnaast biedt de Exigo 30 een ruim assortiment opties en accessoires.

Brochure aanvragen Prijslijst
Crash Tested BREEZY Exigo 30 | standaard rolstoel
Ruim assortiment aan accessoires en opties

Ruim assortiment aan accessoires en opties

Door het ruime assortiment aan opties, accessoires en instelmogelijkheden zoals de 70°, 80° of 90° beensteunen, krukhouder en comfort beensteunen is de rolstoel precies naar de wensen in te stellen.

Een brochure en prijslijst aanvragen

Als je jonger dan 18 bent, geef ons dan geen persoonlijke informatie over jezelf. Je kan hier meer over lezen in onze richtlijnen voor gegevensverwerking in ons privacybeleid.

Hoe gebruiken we jouw informatie voor een brochure aanvraag?

Sunrise Medical gebruikt jouw gegevens om je een e-mail te sturen met de brochure en prijslijst die je hebt aangevraagd. We zullen jouw persoonlijke gegevens nooit bekendmaken of delen met iemand anders. Je gegevens worden opgeslagen in het Verenigd Koninkrijk en worden 3 dagen bewaard.

Afmetingen
Totale breedte:ZB + 18 cm
Totale lengte:94 - 100 cm
Totale hoogte:75 - 93 cm
Breedte gevouwen:28 cm
Zitbreedte:36 - 51 cm
Zitdiepte:33 - 51 cm
Zithoogte:36 - 48 cm
Rughoogte:35 - 45 cm
Prestatie/Gewichten
Maximale gebruikersgewicht:140 kg
Totale gewicht:17.8 kg
Transport
Gecrashtest:Ja, succesvol volgens ISO 7176-19

Voor meer informatie over de specificaties, opties en accessoires verwijzen wij je naar de prijslijst. Alle informatie is onder voorbehoud van typefouten, technische wijzigingen en kunnen veranderd worden zonder mededeling.

Ondersteuning