EmineoKantelrolstoel

Goed zitcomfort, stabiliteit en bewegingsvrijheid

De Breezy Emineo is een multifunctionele kantelrolstoel en combineert de voordelen van een handbewogen rolstoel en comfort rolstoel in één ontwerp. Het stabiele frame van de kantelrolstoel biedt goede rijeigenschappen met optimaal zitcomfort.
Door de vele instelmogelijkheden is de Emineo makkelijk en snel aan te passen aan jouw behoeften.
Met zijn compacte afmeting is de kantelrolstoel makkelijk mee te nemen in de auto.

Brochure aanvragen Prijslijst

Crash Tested BREEZY Emineo | kantelrolstoel
Goed zitcomfort

Goed zitcomfort

Een goede positionering en stabiliteit bevordert de dagelijkse activiteiten. De Breezy Emineo heeft een rugleuning met spanbanden die eenvoudig kunnen worden versteld door middel van klittenband. Daarnaast is de rugleuning standaard voorzien van een traploos verstelbare duwbeugel.

Een unieke kantelverstelling voor een comfortabele zithouding

Een unieke kantelverstelling voor een comfortabele zithouding

Van een actieve zithouding naar een comfortabele gekantelde positie om te relaxen. Dit is mogelijk dankzij de gepatenteerde kantelfuntie op de Emineo. De unieke kantelverstelling is door zijn zwaartepuntinstelling eenvoudig en licht te bedienen. Deze bedieningshendel kan zo geplaatst worden dat de kanteling gemakkelijk zelf te bedienen is.

Eenvoudig om mee te nemen

Eenvoudig om mee te nemen

De Breezy Emineo is makkelijk mee te nemen in een auto door zijn compacte afmeting en het transportgewicht van 17 kg. Hiervoor hoeft alleen de rugleuning neergeklapt te worden. Daarnaast zijn de armsteunen, beensteunen, duwhandvatten en achterwielen eenvoudig te verwijderen om de kantelrolstoel zo compact mogelijk te maken.

Een brochure en prijslijst aanvragen

Als je jonger dan 18 bent, geef ons dan geen persoonlijke informatie over jezelf. Je kan hier meer over lezen in onze richtlijnen voor gegevensverwerking in ons privacybeleid.

Hoe gebruiken we jouw informatie voor een brochure aanvraag?

Sunrise Medical gebruikt jouw gegevens om je een e-mail te sturen met de brochure en prijslijst die je hebt aangevraagd. We zullen jouw persoonlijke gegevens nooit bekendmaken of delen met iemand anders. Je gegevens worden opgeslagen in het Verenigd Koninkrijk en worden 3 dagen bewaard.

Afmetingen
Totale breedte:ZD + 230 mm
Totale lengte:1000 mm
Totale hoogte:1150 mm
Zitbreedte:390 - 510 mm
Zitdiepte:390 - 450 mm
Zithoogte:360 - 480 mm
Kantelinstelling:0° - 16°
Rughoogte:500 - 600 mm
Rughoekverstelling:90 - 121°
Prestatie/Gewichten
Maximale gebruikersgewicht:135 kg
Totale gewicht:27 kg
Transport
GecrashtestDit product is succesvol gecrashtest volgens ISO 7176-19.

Voor meer informatie over de specificaties, opties en accessoires verwijzen wij je naar de prijslijst. Alle informatie is onder voorbehoud van typefouten, technische wijzigingen en kunnen veranderd worden zonder mededeling.

Ondersteuning

Documentatie

Veelgestelde vragen

Sorry, onze producten kunnen alleen gekocht worden via ons netwerk van dealers. Neem contact met ons op om jouw dichtstbijzijnde dealer te vinden.

Ja, je kan online een gratis pasafspraak maken door het formulier in te vullen op de desbetreffende productpagina. Je kan ook contact met ons opnemen.

Onze producten kunnen allen gekocht worden via ons dealernetwerk. Velen van hen bieden financieringsopties aan. Neem contact met ons op om jouw dichtstbijzijnde dealer te vinden.

Dit hangt volledig af van de keuzes die je maakt. De basisprijs (met de standaardopties geselecteerd) is te vinden op de prijslijst van het product. Als je jouw rolstoel privé wilt kopen, raden wij je aan om contact op te nemen met ons Experience Center.

Jammer genoeg kunnen we geen producten schenken aan particulieren.

 1 2 3 4