Luca Elektrische rolstoel

Fraai in eenvoud en heel wendbaar

De Luca heeft een modern ontwerp met een strak frame dat uit één stuk bestaat. De elektrische rolstoel is sterk en betrouwbaar door zijn eenvoud. Ondanks dat de Luca er robuust en compact uit ziet, is de elektrische rolstoel heel wendbaar. Door zijn compacte formaat doe je niet onder qua zitcomfort, dit komt door het Qlass positioneringssysteem.

De veelzijdige Luca is beschikbaar met voorwiel-, midwiel- en achterwielaandrijving. Voeg eenvoudig een persoonlijk tintje toe door te kiezen voor jouw favoriete framekleur en kleuraccenten!

Met de You-Q Luca kan je makkelijk er op uit gaan!

LEES MEER >

YOU-Q Luca | elektrische rolstoel
general.CrashTestApproved#

 
Dit product is succesvol gecrashtest volgens ISO 7176-19.

Een brochure en prijslijst aanvragen

Vul je gegevens in en we zenden de informatie naar je toe per e-mail.

Ik wil graag e-mail updates ontvangen van Sunrise Medical. ¹
Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga hiermee akkoord.

¹ Sunrise Medical respecteert jouw privacy. Je persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en zal alleen gebruikt worden om informatie te sturen over Sunrise Medical, haar producten, diensten en service. In overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens, geef je met het indienen van je gegevens ons toestemming om deze informatie te bewaren in ons systeem. Jouw gegevens worden niet doorgegeven of beschikbaar gesteld aan derden door Sunrise Medical zonder jouw toestemming.

Onze merken