Alex Elektrische rolstoel

Geniet van ongekend rijcomfort

Met de Alex is binnen en buiten rijden heel makkelijk. Vooral buiten ervaar je veel comfort door het onafhankelijke 'VIA' veersysteem. Dit veersysteem absorbeert de schokken en trillingen tijdens het rijden. Daarnaast biedt het betrouwbare Qlass positioneringssysteem een optimaal zitcomfort!

De elektrische rolstoel is beschikbaar met voorwiel- en achterwielaandrijving. Verder is de Alex goed wendbaar, wat binnenshuis heel handig is. Dankzij de lage zithoogte kan je overal onder rijden zonder dat de rolstoel in de weg zit.

Op de Alex zijn verschillende opties en accessoires mogelijk!

LEES MEER >

You-Q Alex | Elektrische rolstoel
general.CrashTestApproved#

 
Dit product is succesvol gecrashtest volgens ISO 7176-19.

Een brochure en prijslijst aanvragen

Vul je gegevens in en we zenden de informatie naar je toe per e-mail.

Ik wil graag e-mail updates ontvangen van Sunrise Medical. ¹
Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga hiermee akkoord.

¹ Sunrise Medical respecteert jouw privacy. Je persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en zal alleen gebruikt worden om informatie te sturen over Sunrise Medical, haar producten, diensten en service. In overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens, geef je met het indienen van je gegevens ons toestemming om deze informatie te bewaren in ons systeem. Jouw gegevens worden niet doorgegeven of beschikbaar gesteld aan derden door Sunrise Medical zonder jouw toestemming.

Onze merken