Puma 40 Sedeo Ergo Elektrische rolstoel

Ervaar ergonomisch zitcomfort op onze high-end elektrische rolstoel met voorwielaandrijving

Met de Puma 40 Sedeo Ergo combineer je een uniek revolutionair zitsysteem met een high-end voorwiel aangedreven elektrische rolstoel.
Ongeëvenaarde rijprestaties buitenshuis in combinatie met de optimale wendbaarheid binnenshuis en ergonomisch zitcomfort maakt de Puma 40 Sedeo Ergo het beste van twee werelden!

Dankzij de gepatenteerde biomechanische rughoekverstelling met schuifkrachtreductie, positioneert de Puma 40 Sedeo Ergo als geen ander! De veelzijdigheid en aanpasbaarheid geeft antwoord op elke zituitdaging!

Dit revolutionair zitsysteem is ook mogelijk op onze high-end rolstoel met midwielaandrijving, de Jive M² Sedeo Ergo.

LEES MEER >

Puma 40 Sedeo Ergo | elektrische rolstoel
general.CrashTestApproved#

 
Dit product is succesvol gecrashtest volgens ISO 7176-19.

Een brochure en prijslijst aanvragen

Vul je gegevens in en we zenden de informatie naar je toe per e-mail.

Ik wil graag e-mail updates ontvangen van Sunrise Medical. ¹
Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga hiermee akkoord.

¹ Sunrise Medical respecteert jouw privacy. Je persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en zal alleen gebruikt worden om informatie te sturen over Sunrise Medical, haar producten, diensten en service. In overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens, geef je met het indienen van je gegevens ons toestemming om deze informatie te bewaren in ons systeem. Jouw gegevens worden niet doorgegeven of beschikbaar gesteld aan derden door Sunrise Medical zonder jouw toestemming.

Onze merken