Bekkenpositionering Rolstoelaccessoire

Positioneringsgordels ter ondersteuning van het bekken en de heupen

De JAY bekkenpositioneringselementen zijn ontworpen om ondersteuning te bieden aan het bekken met als doel een betere en stabiele positionering in de rolstoel te kunnen bieden. Een goed positioneringsgordel zorgt voor de juiste bekkenpositie en beïnvloedt de houding van het hele lichaam. Een correcte positionering van het bekken zal onderuitzakken zo veel mogelijk tegengaan.

De positioneringsgordels zijn voorzien van een of twee D-ring(en) waardoor de gordel makkelijk verstelbaar is.

Omdat ieder lichaam verschilt zijn de gordels verkrijgbaar in verschillende types, materialen, maatvoeringen, sluitingen en breedte van de polstering.

LEES MEER >

JAY bekkenpositionering | rolstoelaccessoires

Een brochure en prijslijst aanvragen

Vul je gegevens in en we zenden de informatie naar je toe per e-mail.

Ik wil graag e-mail updates ontvangen van Sunrise Medical. ¹
Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga hiermee akkoord.

¹ Sunrise Medical respecteert jouw privacy. Je persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en zal alleen gebruikt worden om informatie te sturen over Sunrise Medical, haar producten, diensten en service. In overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens, geef je met het indienen van je gegevens ons toestemming om deze informatie te bewaren in ons systeem. Jouw gegevens worden niet doorgegeven of beschikbaar gesteld aan derden door Sunrise Medical zonder jouw toestemming.

Onze merken