J2 Plus rugleuning Rolstoelrugleuning

De oplossing voor Heavy Duty gebruikers.

De Jay J2 Plus bestaat uit een aluminium rugschaal met een meebewegende onderrugplaat. Het foam op de rugleuning is anatomisch gevormd en voorzien van een Microclimatic hoes voor een goede luchtcirculatie. Optioneel  zijn de vaste of wegzwenkbare laterale ondersteuning voor het stabiliseren van het lichaam en het ondersteunen van een rechtopzittende positie.
Het Jay J2 Plus rugsysteem is geschikt tot een gebruikersgewicht van 295 kg en is special ontwikkeld om de problematiek rondom heup- en borststabiliteit van obesitas cliënten te voorkomen.

LEES MEER >

JAY J2 Plus rugleuning | rolstoel rugleuning

Een brochure en prijslijst aanvragen

Vul je gegevens in en we zenden de informatie naar je toe per e-mail.

Ik wil graag e-mail updates ontvangen van Sunrise Medical. ¹
Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga hiermee akkoord.

¹ Sunrise Medical respecteert jouw privacy. Je persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en zal alleen gebruikt worden om informatie te sturen over Sunrise Medical, haar producten, diensten en service. In overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens, geef je met het indienen van je gegevens ons toestemming om deze informatie te bewaren in ons systeem. Jouw gegevens worden niet doorgegeven of beschikbaar gesteld aan derden door Sunrise Medical zonder jouw toestemming.

Onze merken