11-12-2023

 
 
 
#TeamSunrise succesvol jaar - Op naar meer hoogtepunten in 2024!. Naar #TeamSunrise
 
 
 
Diede wint ook het eindejaarstoernooi!
 

In de finale van de NEC Masters in Barcelona versloeg de nummer 1 in 3 sets haar Japanse rivale Yui Kamiji. Dit was de 25ste keer dat de twee tegenover elkaar stonden.

In de dubbelfinale waren de Japanse Yui Kamiji en Kgothatso Montjane te sterk voor Jiske Griffioen en Diede.

Dit was het laatste tennistoernooi van het jaar. Ze kan nu even genieten van een korte vakantie en dan weer flink trainen voor o.a. de Australian Open en Parijs 2024!

Fotocredit: ITF/Frank Molter

 
Volg Diede
 
 
 
Naar Niels Vink
 
 
 
Niels dubbel winst op de NEC Masters
 

Niels sloot het rolstoeltennisjaar mooi af met zowel winst in de finales van het enkel- en dubbelspel. In de enkelfinale won hij tegen Sam Schröder en in de dubbelfinale won hij met Sam Schröder. Beide wedstrijden won hij met zijn nieuwe RGK GrandSlam X tennisrolstoel!

Fotocredit: ITF/Frank Molter

 
Volg Niels
 
 
 
Naar TeamNL
 
 
 
Focus op de Paralympische Spelen 2024
 

Het Nederlands vrouwen rolstoelbasketbalteam met Mariska Beijer en Carina de Rooij is alweer een tijdje aan het trainen voor Parijs 2024. Denk maar niet dat met al een ticket in de pocket er rustiger aan wordt gedaan. Zeker niet! De dames waren afgelopen week alweer in Deauville (Frankrijk) voor een aantal oefenwedstrijden.

Daarnaast doen de Sunrise Medical ambassadeurs goede zaken met de Sunrise Medical Braves. De dames hebben tot op heden alle wedstrijden gewonnen! Volg de Sunrise Medical Braves op Instagram.

 
Volg de Sunrise Medical Braves
 
 
 
Naar Fonds Gehandicaptensport
 
 
 
Onvergetelijke benefitavond
 

Wat was het een onvergetelijke benefietavond van het Fonds Gehandicaptensport in Theater Amsterdam!

Sunrise Medical had het genoegen om de tafel te delen met o.a. ambassadeurs Diede de Groot, Carina de Rooij, Mariska Beijer, Anton de Rooij en met Helmond Toegankelijker en Marc van de Kuilen. Door deze bijzondere mix zijn er ontzettend mooie verhalen gedeeld.

 
 
Naar Fonds Gehandicaptensport
 
 
 

Het doel was geld inzamelen om sporten voor iedereen toegankelijker te maken. Er is een ontzettend mooi bedrag van €503.505,- opgehaald. Sunrise Medical heeft hiermee een steentje bij kunnen dragen aan "Improving People's Lives".

Fotocredit: Fonds Gehandicaptensport

 
Lees meer
 
 
 
Naar persbericht.
 
 
 
Unieke partnerschap tussen RGK en het IWBF
 

De Internationale Rolstoelbasketbal Federatie (IWBF) en RGK slaan de handen in elkaar. De IWBF is het wereldwijde bestuursorgaan voor rolstoelbasketbal en is gericht op de ontwikkeling, promotie en groei van deze dynamische en competitieve sport. Het organiseert evenementen over de gehele wereld, zoals het recente wereldkampioenschap voor vrouwen in Dubai.

 
Lees verder
 
 
 
Instagram video Museumnacht Amsterdam 2023
 
 
 
De route van Tirzah López
 

Elk jaar wordt de Museumnacht gehouden in Amsterdam. Om er zeker van te zijn dat rolstoelgebruikers zonder verrassingen kunnen genieten van de Museumnacht, heeft Tirzah een speciale rolstoelroute uitgestippeld én natuurlijk getest. De route bestond uit het Stedelijk Museum, Verzetsmuseum en Eye Filmmuseum.

De Amsterdamse musea hebben zich in de afgelopen jaren sterk ontwikkeld op het gebied van toegankelijkheid. Ook de Museumnacht wordt steeds toegankelijker voor jongeren met fysieke of zintuiglijke beperkingen.

Zelf is Tirzah ook kunstzinnig bezig. Ze schildert kleurrijke portretten en deze prachtige werken worden inmiddels te koop aangeboden.

Fotocredit: Museumnacht Amsterdam

 
Volg Art by Tirzah
 
 
 
Naar Quand on Danse.
 
 
 
Inclusieve en aangepaste dansopleiding
 

Dansen moet voor iedereen toegankelijk zijn, dus ook voor kinderen en volwassenen die in een rolstoel zitten. Om dit mogelijk te maken bieden verschillende dansopleidingen, in onder andere Frankrijk, België en Zwitserland, inclusieve workshops aan voor dansdocenten. Tijdens deze workshops komen verschillende thema's aan bod, zoals geïntegreerde, aangepaste en inclusieve dans, samen met hun theoretische kenmerken, aan bod.

Sunrise Medical ambassadeur Florent Devlesaver is een van de docenten die door Europa reist om andere dansdocenten op te leiden op het gebied van inclusief dansen.

Fotocredit: Quand on Danse

 
Meer over Quand on Danse
 
 
 
Bekijk alle Ondernemende Vrouw 2023 winnaars.
 
 
 
Esther verkozen tot Ondernemende Vrouw 2023
 

Esther Vergeer heeft de onderscheiding Ondernemende Vrouw 2023 in de categorie Filantropie ontvangen.

Van harte gefeliciteerd, Esther, met deze prestigieuze titel!

Na een succesvolle eerste editie in 2022 bundelden ABN AMRO MeesPierson en Choices by DL opnieuw hun krachten om gezamenlijk steun te bieden aan vrouwelijke ondernemers. Het doel van deze verkiezing is om vrouwen te inspireren en een breder draagvlak te creëren voor vrouwelijke ondernemers in Nederland. Het succes vieren van vrouwen die met volharding hun passie najagen, waarin ze geloven en waar ze hun ziel en zaligheid in leggen, blijft een belangrijk aspect dat we moeten koesteren.

Fotocredit: ABN AMRO

 
Bekijk alle winnaars
 
 
 
Naar Dakar.com
 
 
 
Het aankomende sportjaar...
 

Na een succesvol jaar voor onze #TeamSunrise ambassadeurs staan er voor 2024 ook weer mooie (sport)evenementen op het programma. Denk hierbij aan de Paralympische Spelen in Parijs, de GrandSlam tennistoernooien, maar we beginnen het nieuwe jaar met de Dakar in Saoedi-Arabië waar onze Spaanse ambassadeur Albert Llovera weer aan deelneemt.

Maar voordat het zover is, kunnen ook zij eerst even genieten van de feestdagen met familie en vrienden!

 
 
 
Naar #TeamSunrise
 
 
 
Grenzeloze ambitie
 

Stap in de opwindende wereld van rolstoelsport door onze sportambassadeurs te volgen op onze Instagram- en Facebook-kanalen. Atleten die zichzelf uitdagen om beter te worden, streven naar het allerbeste en het inspireren van anderen om hetzelfde te doen.

👉 Volg ons op Instagram: @SunriseMedical.NL
👉 Like ons op Facebook: SunriseMedical.NL

Bereid je voor om geïnspireerd te worden door onze #TeamSunrise atleten en hun sportprestaties. Maak deel uit van hun onvergetelijke reis vol competitie en plezier en haal inspiratie uit hun prestaties.

 
 
 
Facebook YouTube Instagram
 
 

Sunrise Medical B.V. | Groningenhaven 18-20 | 3433 PE Nieuwegein | Nederland

Uw privacy is belangrijk voor ons. Lees daarom onze  Privacyverklaring.